adidas TERREX och japanska and wander presenterar säsongens sista samarbete

Adidas Terrex and wander kollektion höst 2023

Adidas TERREX och det japanska outdoor-varumärket and wander presenterar kulmen på sitt fleråriga samarbete, en satsning som förenar ikoniska stilar och avancerad teknik utformad för hängivna outdoor-entusiaster.

För den som söker efter bästa vandringsskor på marknaden är adidas Terrex-serien ett hett tips. Även de kläder som finns i Terrex-serien håller högsta kvalitet. Nu har en ny kollektion med Adidas TERREX och det japanska outdoor-varumärket and wander lanserats – snyggaste än någonsin om jag själv får säga!

Jordinspirerad kollektion

Adidas TERREX och det japanska outdoor-varumärket and wander

Kollektionen, som lanserades den 15 september, är starkt influerad av naturen och hämtar inspiration från skuggor, banlinjer och jordnära nyanser som Wonder Beige, Wonder Blue och Artic Night.

Båda varumärkena strävar efter att slå samman sina individuella filosofier och göra det lättare för friluftsmänniskor att njuta av naturen på ett stilfullt sätt.

“När vi inledde vårt samarbete med and wander ville vi designa en serie som speglar våra gemensamma filosofier och gör utomhusupplevelser mer moderiktiga”, säger Carla Murphy, SVP/Global General Manager, adidas Terrex. “Vi började med en design som inspirerades av mikroelement som synapser och neuroner. Nästa fas tog ett mer makroperspektiv och hämtade inspiration från jordnära färgtoner. Med den här sista droppen har vi sammanflätat allt och betonar vår medfödda koppling till jorden och naturen.”

Plagg och skor i nya ADIDAS TERREX x AND WANDER-serien

Den nya ADIDAS TERREX x AND WANDER-serien består av följande jacka och skor:

ADIDAS TERREX x AND WANDER XPLORIC JACKET

nya adidas terrex and wander kollektion höst 2023

Den här jackan har en unik 3-i-1-design och är utformad för alla väderförhållanden. Ytterlagret har RAIN.RDY-teknik medan innerjackan är fylld med en 90:10-blandning av gåsdun.

Med extra funktioner som dubbla fickor med dragkedja, vattentät tvåvägsdragkedja fram och sömlös tätning håller sig användaren torr. Kollektionen innehåller också ett mellanlager, en långärmad topp för alla kön och en 3-i-1-byxa för damer.

ADIDAS TERREX FREE HIKER 2 x AND WANDER HIKINGSKOR

Adidas Terrex and wander kollektion höst 2023

Den här versionen av den ikoniska Free Hiker 2 har genomgått en betydande omvandling. Ovandelen är tillverkad av minst 50 % naturliga och förnybara material. Mellansulan har adidas banbrytande BOOST-teknik som ger energiåtergivning vid varje steg.

Kompletterande tillbehör

Adidas TERREX och det japanska outdoor-varumärket and wander

De omsorgsfullt designade tillbehören kompletterar helheten. Dessa inkluderar ADIDAS TERREX x AND WANDER ORGANIZER, AEROREADY BACKPACK, WIND.RDY MERINO GLOVES och COLD.RDY 5 PANEL EAR CAP.

Tillgänglighet

För de som vill få tag på den här kollektionen kommer den att finnas tillgänglig från och med den 15 september på adidas.se. Det finns flera höjdpunkter att se fram emot från adidas nu på fredag då även nya Adidas Adizero Prime X2 kommer ut på marknaden. Se till att lägga upp dessa nyheter i era kalendrar!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *