Adidas lanserar hela 49 nya modeller av skor för sommarens stora sportsommar

Adidas nya sommarkollektion löparskor och kläder 2024
Track Running

Adidas har nu lanserat ett omfattande sortiment av sportskor och kläder, utformade för att förkroppsliga den eldiga anda som finns hos idrottare över hela världen. Denna djärva kollektion, med en slående orange färg, spänner över 41 sporter och lyfter fram idrottare från nio sponsrade länder, allt under ett enhetligt tema. Här tar jag fram adidas nya spikskor och löparskor sommaren 2024.

Nyligen lanserade Nike sina nya spikskor och en mängd löparskor för sommaren 2024 och nu har även världens näst största märke bland idrottsskor gjort sitt stora släpp för säsongen. Adidas släpper nämligen idag en stor mängd av sportskor och kläder inom hela 41 olika sporter. Då det gäller löpning är det främst två nya modeller som kommer ut på marknaden i form av sprintskon Adizero Prime SP 3 Strung och Adidas Adizero SL2.

Andra uppdateringar gäller främst färgen på skorna. Den kollektionen från Adidas släpps idag den 19 april kl. 10:00 på Adidas hemsida.

Omfattande utbud inom olika sporter

Adidas nya kollektion av sportskor 2024

Kollektionen, som heter adidas 2024 athlete pack, innehåller design för traditionella sporter som löpning, tennis och basket, samt nyare tillskott som breakdance. Denna mångsidiga uppsättning av 49 skomodeller, inklusive över 20 specifikt för idrottare som tävlar i sommar, representerar en betydande lansering för varumärket.

Designfilosofi: Att tända tävlingens låga

Adidas nya sprintskor 2024

Ben Herath, Vice President of Design for Specialist Sports på Adidas, reflekterar över varumärkets långvariga inverkan på sport, som går tillbaka till den första prestandaskon 1924. Han konstaterar: “Att uppträda på den här scenen kräver mer än talang och teknik – det kräver passion.”

Den här kollektionen syftar till att sammanfatta toppidrottarnas drivkraft och engagemang, med design som visuellt representerar deras brinnande passion genom dynamiska eldseffekter på varje sko.

Innovation inom prestationsskor

Adizero Prime SP 3 Strung spikskor

Sortimentet innehåller specialdesignade skor för olika sporter, alla utformade för att optimera prestandan. Modeller som lyfts fram är bland annat adidas Adios Pro 3 för maratonlöpning och ett anmärkningsvärt tillskott i form av Adizero Prime SP 3 Strung.

En banbrytande design för 100 m-sprinters, med en datadriven, trådkodad ovandel för optimal energiåtergivning och komfort.

Adidas Adizero Adios Pro 3 är en av de mest populära prestationsskorna för elitlöpare på långdistans vid sidan av deras premiummodell Adizero Adios Pro Evo 1.

En intressant nyhet för många adidas-fans är nya Adizero SL2 som nu alltså kommer i dess andra version. Hittills finns det ytterst lite information om vad den nya skomodellen har att erbjuda. Men för de som letar efter förmånliga löparskor har denna alltid varit en av de mest populära på marknaden.

Firar nationell stolthet och enighet

Adidas ny kollektion

adidas 2024 athlete pack innehåller också unika dräkter för varje sponsrat land, med eldinspirerade emblem och nationella färger. Detta designelement symboliserar den delade passionen för sport och enigheten bland idrottare som strävar efter excellens på den globala scenen.

Tillgänglighet och lansering

adidas 2024 athlete pack kommer att finnas tillgängligt i utvalda butiker och online på www.adidas.com från och med fredag deb 19 april 2024 kl. 10:00. Toppidrottare kommer att visa upp kollektionen från juli under sommarens största sportevenemang, vilket markerar ett firande av både arv och innovation inom sportkläder.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *