5 tips för ett välkomnande hem!

välkomnande hem

Fast man inte riktigt kan tro det på alla ställen i vårt avlånga land är våren nu på väg med stormsteg. Snart behöver vi inte längre fokusera på snöskottning, nu är det dags för andra projekt. Så här års är det många som vill ge huset en liten ansiktslyftning inför sommarmånaderna, och det brukar framförallt göras genom att se över fasaden. För att hjälpa dig på traven får du här 5 tips för att ditt hus ska se extra välkomnande ut!

  1. Det första man lägger märke till på ett hus är om målningen är i ett bra skick. Kanske känner du att det skulle vara läge att byta färg på ditt hus, eller också bara fräscha till den nuvarande kulören lite. Oavsett är det bra att veta att du inte alltid behöver skrapa huset, det räcker med att ta bort färg som sitter löst. Däremot är det viktigt att vara noga med vilken slags färg du använder – först måste du veta vad den befintliga färgen är av för sort eftersom inte alla färger går att måla över med andra typer.
  1. Om fasadens färg är i bra skick är nästa steg att se över entrén. Hur ser bron upp till huset ut, har du ett litet tak över entrén så att dina gäster inte behöver stå och vänta i regnet tills du öppnar dörren? Finns det någon praktisk skoförvaring så att inte alla skor måste stå i hallen?
  1. Sedan är det dags för ytterdörren. Har du tänkt på hur mycket en ytterdörr kan ändra karaktären på ett hus? Pardörrar ger en riktigt elegant ingång som samtidigt är praktisk, glas i dörren ger ett sofistikerat intryck med extra ljusinsläpp, spröjs ger en gammaldags hemtrevlig känsla.
  2. Fönstren på ett hus är otroligt viktiga av många skäl – dels för den estetiska biten, men även för ljusinsläppet och isoleringsförmågan. Med bra energiglas i fönstren kan du drastiskt sänka dina uppvärmningskostnader på vintern. Både högkvalitativa fönster och dörrar till bästa pris, såväl standardmått som specialmått hittar du på Sparfonster.se. Du tjänar både tid och pengar på att välja ett pålitligt företag med erfarenhet, eftersom de kan ge dig råd och tips för att hitta den bästa lösningen för ditt önskade slutresultat. För att försäkra dig om att företaget du är intresserat av verkligen håller vad de lovar och sätter kunden i första rummet kan du kolla upp det på Trustpilot, som är en plattform med massor av opartiska kundomdömen.
  1. Pricken över i:et för en vacker och inbjudande fasad är belysningen. En belyst entré är inte bara mysig utan även praktisk, eftersom det minskar risken för olyckor när det är mörkt samtidigt som det försvårar för inbrottstjuvar. Välj mellan spottar, lyktor, uppåtriktat ljus eller nedåtriktade armaturer – du har en uppsjö av alternativ för att hitta det som passar perfekt till just din fasad.
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *