Ytterligare en dag med cykling

Idag hade jag riktigt svårt att bestämma mig för om jag skulle köra löpträning på mitt kvällspass eller fortsätta ännu en dag med alternativ träning. Orsaken till min beslutsångest var att mitt ben redan idag var i bra skick, minst en dag snabbare än vad det annars brukar ta att återhämta sig från en inflammerad hälsena. Jag försökte dock vara förnuftig och bestämde mig för ytterligare en dag på cykeln.

PicsArt_1371665679103
Bild från morgonpasset.

Jag började morgonen med 15 km cykling i underbart sommarväder. Det är inte direkt några problem att ta sig ut på ett morgonpass när vädret är som det var i morse. Även om det ibland kan kännas som att jag får onödigt lite sömn när jag vaknar så tidigt till dessa morgonpass måste jag ändå säga att det är värt det. Det är under dessa morgonstunder som jag känner mig som mest rofylld under en dag. Det är den perfekta starten på en dag att helt ensam få ta en runda runt staden.

Efter en 9 timmars dag på jobbet tog jag en powernap på en halvtimme innan jag igen begav mig ut på en cykeltur. Denna gång 40 km på 1:50. Kvällens cykeltur drog jag betydligt tuffare, även om det inte är det enklaste att krama ur några våldsamma farter med den cykel som jag förfogar över. Men det viktigaste är ju inte farten, utan den upplevda ansträngningen som träningspasset medför.

Totalt fick jag alltså ihop 55 km cykling idag. Vi får hoppas att denna mängd med cykling räcker för ett bra tag framöver, eftersom jag är riktigt sugen på att börja springa igen nu…

Nu är det fotbollsnjutning för hela slanten, med Brasilien mot Mexico i Confederations Cup. Helt perfekt att få njuta av bra fotboll samtidigt som man stretchar.

cykeltur 40 km
Kvällen cykeltur på 40 km.

PicsArt_1371667768415

PicsArt_1371667900774

PicsArt_1371668076019
Harinvasion på morgonkvisten.

PicsArt_1371668698730
Brasilien mot Mexico i Confederations Cup.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *