En riktigt härlig fredag!

Idag började jag dagen riktigt tidigt. Redan kl. 5.00 hade jag väckning och åt en ordentlig frukost innan jag begav mig iväg för ett träningspass i simhallen. 

Väl där körde jag först ett styrkepass på ca. 45 minuter med betoning på bålstyrka. Efter ett snabbt ombyte körde jag ännu en timme vattenlöpning med först 200 meter uppvärmning i stegrande fart. Därefter tog jag 10×50 meter så tufft som jag bara klarade av, med 25 meter “joggvila” mellan.

Efter passet funderade jag på allvar på att införskaffa ännu en tredje billigare vattentålig pulsklocka eftersom jag inte vill riskera någon av de lite dyrare varianterna med gps som jag äger just nu. Det är nämligen lite meningslöst att plaska runt i vattnet utan att egentligen veta hur tung belastningen är på pumpen. Jag försöker ju att köra så hårt jag bara klarar av på mina intervaller, men ibland kommer det ändå tidpunkter under dessa pass när koncentrationen inte är den bästa. Då skulle det vara bra att ha en pulsklocka att kolla på för att upprätthålla skärpan.

Efter passet skyndade jag mig iväg till jobbet lite senare än vanligt och för all del mycket piggare än vanligt också. Dessa vattenlöpningspass har verkligen en uppiggande verkan från morgonen. Nu har vi ett härligt veckoslut att se framemot med mycket träning, god mat och nöjen av alla dess slag 🙂

PicsArt_1360948331253
Morgonen började med intervallpass i bassängen

PicsArt_1360948055975
Lunch vid saluhallen

PicsArt_1360947712051
Lite bröd- och crossaintinköp till veckoslutet i saluhallen

PicsArt_1360947508857
Vi sände iväg Toffe till Heidis mamma och hennes kille i Storkyro över veckoslutet. Får se hur många kilo han gått upp när han är tillbaka 🙂

PicsArt_1360947381775

Heidi på väg på tjejmiddag. Ensam hemma brukar betyda lite whisky och Playstation 🙂

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *