Veckans långlänk avklarad

En av veckans höjdpunkter träningsmässigt brukar vara långlänkarna på veckosluten. Främst beror detta på att man till skillnad från träningspassen inne i veckan är relativt utvilad efter att man fått minst 8 timmar av sömn.

Nu är jag dessutom inne i en period på året då jag inte behöver tänka desto mer på tempot som jag håller på långlänkarna, utan jag bygger i lugn och ro en grund inför den hårdträning som kör igång efter nyår. Lite lugnare än planerat blev det dock idag, mest på grund av att mamma var på besök och var med oss på länken med cykel. Annars brukar det inte påverka vårt tempo nämnvärt, men idag var det väldigt halt och vi är mycket rädda om lilla mamma :).

Totalt blev det 18 km på 1:30, dvs. ett rätt lugnt tempo t.o.m. för en långlänk. Sträckan blev även den kortare än planerat eftersom damerna i sällskapet hade lite bråttom till lördagsshoppingen.

Solsken och gott sällskap är ett recept på en perfekt start på veckoslutet. Nu blir det lunch och sedan ska jag börja ta ställning till de erbjudanden som kommit in under dagen gällande hyreslägenheter. Jag har just sålt min lägenhet och utvärderar för tillfället alla möjliga alternativ både gällande köpesobjekt och hyresobjekt.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *