Sol och bad i massor

Vi har en exceptionellt skön sommar på gång. Jag minns inte senast när det skulle ha varit såhär många dagar varmt i juli. Jag tror att det var ett enda veckoslut då kvicksilvret kröp över 20 plusgrader under min semester ifjol och följaktligen blev det heller inte speciellt mycket badande under den semestern.

Nu har det dock blivit en hel del av den varan. Jag har redan varit och badat 10 gånger denna sommar, vilket torde vara något av ett rekord för mig i mitt vuxna liv. Det känns nästan som att jag är barn igen. 🙂

Igår vilade jag från löpning, men istället blev det vattenlöpning och solande i några timmar. Efter dagens långpass på 26 km hoppade jag i vattnet och simmade en halv timme på hemvägen. Det är nog bland det skönaste jag upplevt någonsin, att efter ett tungt långpass svalka sig i det sköna vattnet. Det är ju dessutom bland det bästa man kan göra i återhämtningsväg efter ett långpass.

Nu hoppas jag att sommaren fortsätter med samma temperaturer så att jag fortsätta att njuta i full drag. Jag har ju som bekant ännu 5 1/2 månader kvar av min ledighet. 🙂

sol och bad 3
Med tanke på hur mycket jag njuter av det varma vädret får man verkligen fråga sig om Finland är rätt land att bo i. Det känns inte riktigt som att det räcker med några månader värme om året. Men nu skall man passa på och njuta medan det varar!

PicsArt_1405773096660Även Heidi har kommit igång med löpningen de senaste veckorna. Vi brukar köra några gånger i veckan tillsammans som uppvärmning innan jag kör igång med min egna träning.

PicsArt_1405772900481Istället för att som vanligt på fredagskvällar ställa sig vid spisen, for vi till Fondis terrassen och åt middag igår. Nu börjar jag ha testat de flesta hamburgermåltider som finns här i Vasa och vinnaren bland dessa är definitivt denna “Pulled Pork-meny” som jag ätit 2 gånger nu.

färdkost 19.7.2014Dagens färdkost under långpasset. Denna energigel är en av de få som jag får i mig utan att drabbas av spyreflexer. Det finns även energigeler som är mer utspädda och de går också bra att dricka under ett långpass.

ny öl 19.7.2014Veckoslutets nya öl genast efter långpasset.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *