Seghet efter semestern

Jag har haft otroligt svårt att komma igång på allvar efter semestern. Jag har skött min träning klanderfritt, men då det gäller det övriga har många saker lämnat ogjorda efter semestern. Jag är redan inne på min tredje och sista hårda vecka i ett av mina “träningsblock” och nästa vecka blir således lugnare igen.

Imorgon skall jag sammanfatta träningen som jag kört de senaste tre veckorna, men innan dess blir det ett gästinlägg från min syster som sammanfattar sina upplevelser av att löpa i Mumbai.

fdadc641-3346-46b3-84f5-63c3204f0b42

Igår hade vi vår årliga fotbollsturnering mellan Närings-, trafik- och miljöcentralerna här i Finland. Det var samtidigt min comeback på fotbollsplanen efter en 7-årig paus. Det blev en mycket rolig upplevelse, som slutade med seger i turneringen för vårt härliga gäng. Samtidigt blev det också en påminnelse om hur dålig kombination maratonträning och fotboll är för benen.

Jag vet inte om det mest beror på att jag har tre tunga träningsveckor bakom mig eller om jag bara annars är ovan med fotbollen och dess rörelsemönster, men jag lyckades i alla fall med konststycket att dra på mig en muskelbristning i såväl ena låret och båda ljumskarna under turneringens gång. Det återstår att se hur allvarligt det är. Förhoppningsvis är det bara frågan om mindre bristningar som går över på några dagar. Men själva upplevelsen var så rolig att det ändå känns som att det var värt det. 🙂

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *