Nya Fast-R 2 NITRO™ Elite: PUMA:s senaste innovation bland superskor

Puma Fast-R 2 Nitro Elite new super shoes with carbon fiber midsole

PUMA presenterar nu sitt senaste underverk i världen av löparskor, Fast-R 2 NITRO™ Elite. Den här skon representerar toppen av innovation inom tävlingsskor, utformad för att förbättra din löpupplevelse och sätta nya personliga rekord.

Fast-R 2 har den senaste NITRO™ ELITE-tekniken och erbjuder en perfekt blandning av snabbhet och komfort med en stapelhöjd på 40 mm. Oavsett om det är en sprint eller ett maraton är den här skon utformad för att ta dig längre och snabbare.

Utvecklingen av hastighet: Fast-R 2:s förbättrade funktioner

Puma Fast-R 2 Nitro Elite

Som en efterföljare till den revolutionerande Fast-R NITRO™ Elite sätter Fast-R 2 nya riktmärken för energieffektivitet och prestanda. Den har 22 % mer energilagring och upp till 46 % mer energiåtervinning jämfört med sin föregångare. Detta innebär betydande tidsbesparingar för maratonlöpare, vilket gör varje steg mer effektivt.

Skons innovativa design inkluderar en tvådelad mellansula och den karakteristiska PWRPLATE, vilket säkerställer optimal energiöverföring och framdrivning i varje steg.

Läs mer: Bästa löparskor med kolfiberplatta

En fusion av stil och prestanda

Fast-R 2 NITRO™ Elite handlar inte bara om prestanda – den är också ett stilsäkert statement. Skon har en ULTRAWEAVE-överdel från nästa generation, lättare än någonsin, och är utsmyckad med en anpassad PWRTAPE.

Yttersulan PUMAGRIP garanterar överlägset grepp på olika underlag, så att löparna tryggt kan ta sig an alla banor med oöverträffad hastighet.

Tillgänglighet och specialutgåvor

Fast-R 2 NITRO™ Elite Psychedelic Rush kommer att finnas tillgänglig på PUMA.com, i flaggskeppsbutiker och hos utvalda återförsäljare över hela världen från och med den 22 februari 2024. Men redan nu verkar skon finnas tillgänglig hos Runningdirect.se.

Fast-R 2 NITRO™ Elite Ekiden Rush

För att fira 100-årsjubileet av Japans uppskattade Ekiden-stafett introducerar PUMA Fast-R 2 NITRO™ Elite Ekiden Rush. Denna modell i begränsad upplaga har unika designelement, inklusive en speciell 100-årsjubileumslogotyp och den ikoniska lila Ekiden-särpen.

Endast 1 000 par kommer att släppas den 8 december 2023 på utvalda PUMA-butiker och online, som en hyllning till denna historiska händelse i löparvärlden.

Läs mer: De snabbaste löparskorna i världen

Tags from the story
,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *