On och Post Archive Faction lanserar “Current Form 1.0”: En bro mellan prestationskläder och kreativ design

On och Post Archive Faction lanserar "Current Form 1.0" kollektion

Den schweiziska innovatören inom sportkläder och löparskor On har gått samman med det visionära sydkoreanska varumärket Post Archive Faction (PAF) för att lansera en ny kollektion med titeln “Current Form 1.0”. Samarbetet är en fusion av current (som representerar nutid och rörelse) och form (som relaterar till fysisk form och hållning) och är utformat för att kombinera högpresterande träningskläder med fantasifulla designelement.

Det är tydligt att vi ser ett allt större intresse för mode och design även inom löpning. De flesta toppmärken inom löpning samarbetar numera över gränserna för att ta fram nya kollektioner tillsammans med intressanta och progressiva modedesigners. Här märks inte minst adidas som bland annat jobbat tillsammans med modedesignern Yohji Yamamoto för att ta fram flera innovativa Y-3 kollektioner.

Även Nike och Hoka har det senare året synts i flera samarbetskollektioner.

Nu kommer en intressant nylansering från ett av världens snabbast växande märke bland löparskor när On släpper en kollektion tillsammans med sydkoreanska PAF.

Sömlös integrering av funktion och kreativitet

Partnerskapet mellan On och PAF exemplifierar en konvergens av funktionalitet och estetisk utforskning. Den här kollektionen förenar till synes motsatta element – prestanda och fantasi – i en kompletterande blandning och sätter nya trender inom löparkulturen genom att integrera vetenskaplig innovation med konstnärliga uttryck.

Kollektionens höjdpunkter

“Current Form 1.0” kännetecknas av sitt fokus på fluiditet och innehåller element som tar upp de naturliga, fysiska och mentala aspekterna av atletism. Kollektionen togs ursprungligen fram för träning och återhämtning av medlemmarna i On Athletics Club (OAC) och har utvecklats för att balansera toppmodern idrottsprestanda med modern stil.

X Breaker-jackan

Denna jacka är skräddarsydd med strategiskt placerade meshområden för att förbättra andningsförmågan, vilket underlättar obegränsad rörelse och komfort under fysiska aktiviteter.

Flow löparbyxa

Dessa byxor är exceptionellt lätta och gör att bäraren kan fördjupa sig helt i sina aktiviteter, oavsett om de springer, ägnar sig åt kreativa aktiviteter eller helt enkelt dagdrömmer.

On Cloudmonster 2

Den senaste innovationen från On, som kommer att lanseras vår/sommar 2024. Redan tidigare i år lanserades On Cloudmonster 2 och dessa skor får nu en ny läcker design.

Dessa skor har maximal dämpning för en mjukare känsla och större energiåtergivning, inspirerad av det naturliga flödet som observerats i Schweiz Limmat River.

Genom “Current Form 1.0” har On och PAF lyckats sudda ut gränserna mellan prestationsutrustning och fantasifull design, och erbjuder både idrottare och kreatörer ett nytt sätt att uppleva skärningspunkten mellan vetenskap och konst i sina dagliga rutiner.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *