On Cloudboom Strike – Här är den nyaste löparskon från världens snabbast växande märke för löparskor

Nya On Cloudboom Strike löparskor

Nu presentar On sina senaste löparskor Cloudboom Strike som på allvar tar upp kampen med Cloudboom Echo som deras snabbaste löparskor på marknaden. Som ett av världens snabbast växande märken i världen just nu tillsammans med Hoka har alla nya lanseringar från märket numera en stor skara av intresserade följare.

Överlägset störst bland alla märken av löparskor är ännu Nike, följt av Adidas och även ASICS har en stark position globalt. Men det är framförallt On:s framfart i USA som sticker ut från mängden och som gör att man tar mark i snabb takt.

On presenterade resultatet av första kvartalet för räkenskapsåret 2024 med en rekordhög nettoomsättning. Detta var första gången i bolagets historia som den överstiger 500 miljoner CHF under ett enskilt kvartal.* Detta var en tillväxt på 20,9% jämfört med föregående år och var ett resultat av oerhört stark efterfrågan och momentum i On’s direct-to-consumer kanal, ett segment som ökade under första kvartalet med 39,0% jämfört med samma period föregående år.

Nya On Cloudboom Strike

Nya On Cloudboom Strike löparskor

Cloudboom Strike kostar 280,00 dollar eller 3 200,00 kronor och är särskilt utformad för maratonlöpare. Som en del av Prism Capsule Collection kombinerar denna tävlingssko avancerad teknik och innovativ design för att leverera exceptionell prestanda på tävlingsdagen.

Viktiga egenskaper

Nya On Cloudboom Strike löparskor egenskaper

Cloudboom Strike med en styv skedformad Speedboard® som är integrerad i Cloudboom Strike fungerar som en fjäder som absorberar energi och överför den till framfoten. Det ultra-responsiva Helion™ HF-hyperskummet ger maximal energiåtergivning, medan CloudTec®-elementen ger en mjukare och snabbare genomrullning.

Helion™ HF hyper foam som används i Cloudboom Strike ger exceptionell energiåtergivning, vilket gör att varje steg känns studsigt och responsivt. Skummet är integrerat i skons Bounceboard, vilket förbättrar framdrivningen och ger en dämpad känsla som skyddar mot stötar.

Strategiskt placerade CloudTec®-element i skons sula ger en mjukare övergång från häl till tå. Denna design förbättrar inte bara löpningen utan bidrar också till ett snabbare tempo, vilket gör den till ett perfekt val för maratonlöpare.

Nya On Cloudboom Strike löparskor egenskaper

Cloudboom Strike har en ultralätt ovandel i mesh i ett stycke som både andas och ger stöd. Detta halvgenomskinliga material bidrar till att minska överhettning, medan den burliknande konstruktionen låser fast mellanfoten, vilket ger en säker och tävlingsklar passform.

Den ultralätta, ventilerande ovandelen i mesh i ett stycke på Cloudboom Strike hjälper till att hålla fötterna svala genom att minska överhettning. Dess burliknande konstruktion ger en säker passform, låser fast mellanfoten och ger den stabilitet som behövs för tävlingsdagen.

Nya On Cloudboom Strike löparskor egenskaper

Sammanfattningsvis är On Cloudboom Strike en högpresterande tävlingssko som är utformad för maratonlöpare som söker hastighet, komfort och effektivitet.

*On First Quarter Results 2024

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *