ODLO:s nya Zeroweight-kollektion av löparkläder: Designad för vinterlöpare

bästa löparkläder för vinter 2023/2024

ODLO:s senaste Zeroweight-löparkollektion för hösten/vinter 2023/2024 är speciellt skräddarsydd för dem som springer oavsett väder. Denna kollektion är en blandning av vintercentrerade funktioner som erbjuder värme, skydd och andningsförmåga för de utmanande kallare dagarna.

Jag har tidigare skrivit om Craft Sportswears vinterkollektion som en av de snyggaste och bästa löparkläderna för hösten/vintern 2023/2024. Här är en utmanare när ODLO presenterar sin vinterkollektion av löparkläder.

Kollektionen visar ODLO:s expertis när det gäller att kombinera tekniska material, atletisk design och detaljerade löparspecifika funktioner för att skapa plagg som inte bara är funktionella utan också rör sig med löparen.

Isolerad komfort i FW23-serien

bästa löparkläder herr vinter 2023/2024

I FW23-serien introduceras Zeroweight Insulator-serien, som fokuserar på att ge värme under de kallaste dagarna. Plaggen är tillverkade av 91 % återvunnet material, inklusive Freudenberg polyisolering från återanvända plastflaskor.

Den unika kombinationen av teknisk quiltning och borstade jerseyinlägg ger bekväma och snygga löparplagg. Viktiga delar i denna serie inkluderar:

  • Zeroweight Insulator Jacket: Denna jacka erbjuder en balans mellan rörlighet, andningsförmåga och skydd. Den har ett vindtätt, stretchigt tyg, en lätt isolerad huva, fickor med dragkedja för viktiga saker och reflekterande detaljer för synlighet i svagt ljus.
  • Zeroweight Insulator Vest: En ärmlös variant av jackan med bibehållen värme och komfort, dessutom försedd med dragkedjeförsedda handfickor och reflexer.
  • Zeroweight Insulator Shorts: Dessa shorts är idealiska för lager på lager över tights under kallare dagar och har temperaturreglerande egenskaper och ett justerbart midjeband. De har också en liten ficka för nycklar och reflexdetaljer för ökad synlighet.

Avancerad Ceramiwarm-teknik för aktiv uppvärmning

bästa löparkläder vinter dam 2023/2024

Mellanlagret Ceramiwarm är ett bevis på ODLO:s innovativa tillvägagångssätt. Med Ceramiwarm-tyg som integrerar keramiska partiklar för att reflektera värme tillbaka till kroppen samtidigt som fukt släpps ut, är den här delen perfekt för kalla förhållanden.

Den har tumöglor, en nyckelficka och reflekterande detaljer. Den finns i olika färger för både män och kvinnor och kan bäras ensam eller som ett isolerande lager.

Funktionell mångsidighet med Zeroweight löpartights

bästa löparkläder vinter 2023/2024

Zeroweight löpartights är en blandning av värme, flexibilitet och andningsförmåga, utformade för fart- och vinterträning. De är tillverkade av 71 % återvunnen polyester och har ett justerbart midjeband, en bakficka med dragkedja och reflexdetaljer. Tightsen passar både män och kvinnor och finns i två färgalternativ.

Dessutom erbjuder Zeroweight print reflective tights för kvinnor samma funktioner men med ett reflekterande tryck för en iögonfallande look och förbättrad synlighet under svaga ljusförhållanden.

Sammanfattningsvis kombinerar ODLOs FW23 Zeroweight-kollektion innovation med praktiska egenskaper och erbjuder löpare ett omfattande utbud av kläder för vintersäsongen.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *