Kolla in den nya kollektionen för vinterlöpning från Craft Sportswear

bästa löparkläder för vintern 2023 2024

Craft Sportswear ett ledande märke inom löparkläder, känt för sin kvalitet, innovation och funktion. De erbjuder kläder som är designade för att möta behoven hos både professionella och amatörlöpare. Medan jag bodde i Finland sprang jag ofta i löparkläder från Craft och uppskattade den snygga designen och de funktionella materialen i deras löparkläder. De senaste åren har de även gjorts stora framsteg i materialteknologi och är det märke som erbjuder bästa löparkläder för vintern 2023/2024.

Orsaken till att jag skriver detta är att Craft Sportswear nu lanserat en kollektionen SubZ som är specialtillverkad för vårt kalla vinterklimat. Löparkläderna från Craft Sportswear är kända för att vara andningsaktiva, fukttransporterande och med utmärkt passform. Det gäller också denna kollektion.

Craft Sportswear är definitivt ett märke att hålla ögonen på för dig som letar efter bästa märken för löparkläder – speciellt för vinterhalvåret.

Bästa löparkläder för vintern 2023/2023 – Craft Sportswear SubZ-kollektion

Bästa löparkläder för vintern 2023/2023

Löparkollektionen SubZ från Craft Sportswear består av jackor och långärmade tröjor designade för att hålla dig varm och bekväm under de kallaste dagarna. Med välutplacerade värmezoner, utmärkt rörelsefrihet och reflekterande inslag kombinerat med en stilren design, blir kylan inte längre ett problem.

SubZ-kollektionen, även känd som SubZero, har sina rötter i Skandinavien. Här vet man exakt vad som krävs för att kunna löpa bekvämt i kallt väder. Resultatet är kläder som formar sig efter din kropp, så att du kan njuta av löpning även under kalla och fuktiga förhållanden.

Håll värmen på rätt sätt

Många löpare undrar hur man kan hålla sig varm utan att bli för varm under vintern. Deras Body Mapped-teknik har specifika värmezoner med Ventair®-material på framsidan håller du dig lagom varm under hela träningspasset. Samtidigt bidrar jerseytyget på baksidan och under armarna till effektiv fuktavledning.

Syns tydligt i mörkret

Säker löpning i mörker och vid nedsatt sikt är en prioritet med denna kollektion. Med 360-graders reflektion blir du synlig under hela din löprunda, oavsett om det är kväll, dåligt väder eller skymning.

Kollektionens höjdpunkter

Denna kollektion framhävs av bekväma jackor och långärmade tröjor. Här är några av de utmärkande plaggen i kollektionen:

Crafts SubZ löparjacka

SubZ Jacket 3 ADV är en prestandajacka för löpning med lätt fyllning som ger värme under intensiva vinterträningspass. Denna toppmoderna jacka för kyligt väder kombinerar vindresistent Ventair®-tyg med en lätt fyllning på framsidan.

Den har också borstad, återvunnen stickning på ärmarna och baksidan för ökad flexibilitet. Andra funktioner inkluderar tumhål på ärmarna och fickor som döljer dragkedjor.

  • Vindresistent Ventair® med lätt fyllning på framsidan (3-skiktsdesign)
  • Mjuk och elastisk stickning från återvunnet material på ärmarna och baksidan
  • Tumhål på ärmarna
  • Förseglad nederkant
  • Fickor som kamouflerar dragkedjor
  • Reflekterande accenter

Crafts SubZ långärmade tröja

För de riktigt kalla dagarna eller mildare vinterdagar är SubZ långärmade tröja ditt bästa val. Den höga kragen skyddar mot kylig vind, och jerseytyget ser till att du inte blir för varm.

Meshdetaljer vid armarna och halsen bidrar till ventilation, och en praktisk ficka på ärmen låter dig förvara små nödvändigheter när du är ute och springer.

Craft SubZ tights

SubZ Lumen Padded Tights 3 är löpartights designade för effektiv prestanda, särskilt under kyliga vinterdagar. Med en vadderad yta och reflekterande detaljer är de perfekta för intensiva träningspass i kyligt väder.

Tack vare det tekniskt avancerade materialet Ventair® Wind, skyddar de mot vind och den lätta vadderingen på framsidan håller dig varm även under de kallaste dagarna. Den borstade stickningen, gjord av återvunnen polyester och elastan, placerad på övre och nedre delen av tightsen, garanterar både värme och bekvämlighet.

De har också en bred elastisk midjeband för bästa möjliga passform och komfort.

  • Skydd mot vind tack vare Ventair® Wind-teknik och lätt vaddering på tightsens framsida
  • Borstad stickning med återvunnen polyester och elastan på övre och nedre delen av tightsen.

Läs också: Bästa löparkläder

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *