Nya spännande tider

Träningen går väl inte så väldigt bra just nu. Efter tisdagens lyckade tempopass blev det platt fall på gårdagens kvalitetspass. Jag vet inte om det var ansträngningen från tisdagens pass eller något annat som spökade, men jag blev i alla fall tvungen att avbryta mitt planerade tempopass på 12 km redan efter 8 km på grund av magsmärtor.

Det är första gången någonsin som jag avbrutit ett kvalitetspass, men igår var det faktiskt helt omöjligt att fortsätta på grund av magproblemen. Det är svårt att säga något om hur formen i övrigt var eftersom jag aldrig hann fokusera på annat än magproblemen.

Som tur finns det mycket annat spännande i livet än löpning just nu. Denna vecka har vi främst fokuserat på flytten till nya utrymmen i jobbet. Det är otroligt spännande med tanke på jag jobbat i samma utrymmen i hela mitt jobbliv. Det känns som att jag helt bytt jobb även om jag fortfarande har samma arbetsuppgifter som innan.

Sedan skadar det inte att de nya utrymmena är moderna och fräscha. Det känns helt enkelt otroligt inspirerande att få påbörja nästa arbetsvecka i nya utrymmen.

morgonpass 22.5.2015

Jag började fredagen med ett distanspass på 17 km redan kl. 5.45 på morgonen. Eftersom jag blev tvungen att avbryta gårdagens tempopass var benen mycket piggare än vanligt på morgonens löppass. Men lite dåligt samvete har man ju nog efter att man inte lyckats genomföra ett av veckans nyckelpass enligt planerna.

PicsArt_1432307903087Terrassdebut. Efter att jag gjort en snabbkoll att allt packats med och tagit farväl av de gamla arbetsutrymmena blev det lunch på Kaffehuset August.

PicsArt_1432308229836

Jag hittade även ett litet gym i källaren vid våra nya arbetsutrymmen, om man inte skulle orka ta sig över till andra sidan gatan till Wasa Sports Club. 🙂 Även i övrigt känns det bra att ha mer moderna arbetsverktyg, som t.ex. eldrivna arbetsbord och dylikt som gör att jag även kan stå och jobba. Min målsättning är att stå och jobba 50 % av min arbetstid på nya stället. 🙂

Join the Conversation

1 Comments

  1. says: Pernilla

    Ser att du flyttar till vårt gamla utrymme. Jag och sambon samåkte en tid så då brukade jag stiga jag av och sprang sista biten och sen ett pass varierande på tid och möjlighet i det där gymmet. Super !

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *