Unika verktyg som är bra att ha i din verktygslåda

smarta verktyg

Att ha bra verktyg hemma för att utföra trädgårdsarbete, hemförbättring, kökssysslor, jobba i garaget med mera är rätt bra. Det finns idag en mängd unika verktyg som kan vara bra att satsa på. Anledningen att det är unika verktyg är att de oftast går att använda till fler saker än bara en enda. Du kan klicka här för att hitta många bra verktyg som är unika.  Bland annat smarta multiverktyg och mycket mer. 

Smarta multiverktyg

Det är inte fel att satsa på det som brukar kallas för multiverktyg. I dessa är det flera redskap i ett enda verktyg. Det finns bland annat multiknivar, multihammare, multinycklar och så vidare. Dessa kan du ha hemma, så väl som att de är smarta att ta med dig ut om du till exempel ska campa. 

Många unika verktyg och multiverktyg kan du hitta hos Smarttools. Bland annat har de ett smart camping- och friluftsset i fem delar. Det består av en LED pannlampa, mini spade, tändstål, portabel gasspis och en hopfällbar multikniv.

Ett annat bra verktyg från denna butik är Multiverktygsnyckel 8in1. Det är då hela 8 verktyg i ett enda. Det innehåller flasköppnare, skruvmejsel för glasögon, medium skruvmejsel, stor skruvmejesel, finger Nail Cleaner, trådskärare, pincett och nagelfil. 

Inte fel med smarta verktyg

Det är rätt smart att satsa på att ha unika och smarta verktyg hemma utöver att ha de där vanliga som hammare, såg, tång och så vidare. Dock är det så klart även bra att ha den sortens verktyg med. Men fördelen med smarta verktyg är just att de oftast har flera användningsområden samt att de många gånger har flera verktyg i en enda enhet. 

Du som är ute efter att hitta smarta eller unika verktyg, du kan hitta en hel del på Smarttools. Det för hemmet, friluftslivet, trädgården och så vidare. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *