Biljetter till Arsenal-Man.City bokade!

Idag släppte man biljetterna till försäsongsmatchen mellan Arsenal och Manchester City i Helsingfors 10 augusti. Vi satt redo för att boka biljetterna redan kl. 9.00 när de släpptes och lyckades lägga beslag på tre biljetter. Vi är tre arbetskompisar som reser dit för att se matchen.

Arsenal vs Manchester City

Det gäller att vara tidigt ute om man planerat att se matchen på plats eftersom 30.000 av de totalt 38.000 biljetterna var sålda redan 1,5 h efter att de släpptes. Jag vet inte hur läget ser ut just nu. Det troliga är att hela den kvot som tilldelats Finland redan är slutsåld.

Det kommer att bli riktigt roligt att få se på högklassig fotboll igen. Vi var ju på Camp Nou och såg matchen mellan Barcelona och Rayo Vallecano i mars och denna match kommer säkert att bli minst lika intressant med tanke på alla världsstjärnor som spelar i lagen. Matchen är endast en vecka innan seriestarten i Premier League så därför kommer lagen säkert till största delen att bestå av spelare i den tilltänkta öppningselvan.

I träningsväg blev det ikväll ett löppass på 15 km och lite styrketräning hemma. Benen var riktigt tunga och trötta idag och tempot blev därefter. Under dagens pass kändes det som att gårdagens intervaller eventuellt drogs för hårt och för tidigt med tanke på förra veckans maratonlopp. Det gäller att hela tiden vara försiktig nu så att det inte dyker upp någon förslitningsskada. Därför skall jag ikväll se till att stretcha riktigt ordentligt och även försöka komma tidigt i säng.

Join the Conversation

6 Comments

 1. says: INGO

  Hej!
  Jag kämpade också till mig två biljetter. Hamnade mitt i Cityklacken. Får väl klä mig neutralt denna gång. 🙂
  Kanske, men knappast, vi ses i vimlet!
  Ingo

  1. says: Benny

   Hej!

   Roligt att du också lyckades att ro hem biljetter! Jag såg att du hamnade i City-klacken. 🙂 Det var ju lite otur, men tur att de inte spelar om poäng iaf. 🙂 Min biljett blev också i dyraste laget, 83 € om jag minns rätt. Men jag tror nog att det är värt den extra kostnaden eftersom vi får vara på långsidan och under tak…

 2. says: Johanna

  Mina föräldrar fick också tag på biljetter, så de ska väl också iväg 🙂

  Tror förresten jag såg dig på gårdagskvällens löppass, men det var på så långt avstånd att jag inte är säker, men det var vid 18-tiden vid strandpromenaden och du (?) hade en grön tröja.

  1. says: Benny

   Finemang! Det verkar vara en del Österbottningar på väg till matchen. 🙂

   Det kan nog mycket väl ha varit jag eftersom jag hade min gröna Stockholm Marathon finisher tröja på mig på gårdagens löppass. Brukar dessutom vara på mina löppass just den tiden på dygnet. 🙂

 3. says: Jonas

  Ni som fått tag på biljetter, var har ni köpt dom? Har sökt på nätet men inte hittat något 🙁 Ska ner och se Bayern München, Manchester City, Milan och Sao Paulo i München 1,5 vecka innan men skulle vara grymt kul att se Arsenal och City spela tätt inpå ligastarten.

  1. says: Benny

   Det var min arbetskompis som skötte det praktiska med beställningen, men jag skulle tro att det var hos den officiella arrangören på lippu.fi som vi skaffade biljetterna. Vi satt redo kl. 9.00 på förmiddagen när biljetterna släpptes och lyckades få tag på 3 stycken. Jag läste att hela den finländska kvoten på 30.000 biljetter skulle ha varit slutsåld på 1 1/2 timme, men när jag kollade just fanns det nog ännu biljetter kvar från prisklassen 103 € och uppåt. Så det verkar nog att finnas möjligheter att se matchen ifall man är redo att betala… Länken jag kollade just är följande: http://www.lippu.fi/Lippuja-arsenal-vs-manchester-city-helsinki.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&key=990823%243044563&jumpIn=yTix&kuid=481990&from=erdetaila

   Intressanta matcher du skall kolla veckorna innan minsann. Inte illa att få tillfälle att se Bayern, City och Milan live. 🙂

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *