ASICS presenterar nya innovationer för traillöpning: GEL-TRABUCO™ 12 och FUJITRAIL™-kollektionen

nya ASICS GEL-TRABUCO 12 trailskor

ASICS presenterar nu sina senaste innovationer inom traillöpning med lanseringen av nya ASICS GEL-TRABUCO 12 trailskor och den nya FUJITRAIL™-klädkollektionen. Lanseringen är en del av ASICS kampanj som uppmuntrar löpare att förbättra sitt mentala välbefinnande genom traillöpning, under parollen “Move your mind on the trails”.

Nya ASICS GEL-TRABUCO™ 12: En tradition av ständiga förbättringar

nya ASICS GEL-TRABUCO 12 trailskor

Det senaste tillskottet i ASICS sortiment av trailrunningskor, GEL-TRABUCO™ 12, bygger vidare på sin prisbelönta föregångares framgångar med genomtänkta förbättringar.

GEL-TRABUCO™ 12 anammar den japanska filosofin Kaizen, eller “kontinuerlig förbättring”, och introducerar subtila designuppgraderingar av ovandelen och prioriterar maximal dämpning och skydd.

Läs också: Nya ASICS Trabuco Max 3 trailskor

nya ASICS GEL-TRABUCO 12 trailskor

Magdalena Gassebner, Senior Product Marketing Specialist på ASICS EMEA, lyfter fram skons åtagande att stödja traillöpare på alla nivåer i deras resa för att röra sin kropp och sitt sinne på stigarna.

GEL-TRABUCO™ 12 har avancerad teknik som FF BLAST™ mellansula och 3D SPACE CONSTRUCTION™ och ger en dämpad men ändå stabil löpning. ASICSGRIP™-tekniken ger enastående grepp i olika terränger, medan ytterligare funktioner som rockplattan i framfoten och tåförstärkningarna skyddar mot vassa föremål på stigen.

Läs också: Här är nya ASICS Gel-Nimbus 26 löparskor

FUJITRAIL™-kollektionen: Konstruerad för traillöpning

nya ASICS GEL-TRABUCO 12 trailskor

Klädkollektionen FUJITRAIL™ är utformad för att komplettera traillöpnings-upplevelsen genom att låta löparna fokusera helt på sitt äventyr utan distraktioner. Kollektionen har sömlös konstruktion för att förhindra skav, ACTIBREEZE™-teknik för kylning och strategiska förvaringslösningar.

Dessa funktioner, i kombination med vind- och vattenavvisande material, gör att löparna är väl rustade för att möta elementen. Michael Dudley, Senior Product Line Manager Apparel på ASICS EMEA, betonar kollektionens fokus på att tillgodose traillöpares behov, baserat på feedback från ASICS egna trailatleter.

nya ASICS GEL-TRABUCO 12 trailskor

FUJITRAIL™ Packable Jacket och Singlet har ett unikt tryck inspirerat av satellitbilder av berget Fuji, med konstverk som återspeglar traditionella japanska mönster, vilket understryker kollektionens koppling till det japanska arvet.

Tillgänglighet

nya ASICS GEL-TRABUCO 12 trailskor

Den senaste ASICS FUJITRAIL™ Apparel Collection och GEL-TRABUCO™ 12-skorna finns nu att köpa både online och i butiker, och inbjuder traillöpare att utforska nya terränger samtidigt som de rör på kropp och själ.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *