Nu har nya Hoka Speedgoat 6 lanserats – Här är alla nyheter på skomodellen

Nya Hoka Speedgoat 6 trailskor

Traillöpning är utan tvekan en av de snabbast växande grenarna inom löpning just nu, medan Hoka är ett av världens snabbast växande märken. Bland Hokas löparskor finns det speciellt en modell som blivit väldigt populära de senaste åren. Det gör också att Hoka Speedgoat 6 är en av de mest efterlängtade lanseringarna bland löparskor inom traillöpning 2024. Här är alla uppdateringar på skomodellen.

Om du nyligen slutfört Stockholm Marathon bör du i regel ta det lugnt med löpning i några veckor, men om du ändå vill springa kan jag rekommendera att du tar dig ut i mjukare terräng. Då behövs också högklassiga trailskor som ger bra grepp och stabilitet och till denna kategori hör definitivt Hoka Speedgoat 6.

Hoka Speedgoat 6 egenskaper

hoka speedgoat 6 trailskor 2024

Speedgoat 6 erbjuder en oöverträffad kombination av grepp, respons och lättviktsdesign, vilket gör den till ett bra val för teknisk terräng. HOKA har skapat den här modellen för att vara den bästa genom tiderna (GOAT) för trailentusiaster, och har kombinerat sin berömda dämpning med aggressivt grepp och ultralätta material för att erövra även de mest utmanande stigarna.

Här är några av de egenskaper som kännetecknar Hoka Speedgoat 6 trailskor:

  • Lättviktig vävd ovandel: Detta andningsbara material ger en åtsittande, bekväm passform som anpassar sig till fotens rörelser.
  • Internt stödchassi: Ger foten ett säkert fäste och förhindrar oönskade rörelser inuti skon.
  • Dubbelsidig kilad tunga: Ger extra komfort och bättre passform och ser till att tungan sitter kvar på plats under löprundan.
  • Dynamisk plös: Ger mer utrymme i framfoten, vilket ökar komforten och flexibiliteten.
  • Skyddande tåparti: Skyddar tårna från stenar och skräp i spåret och ger ett extra lager av säkerhet.
  • Vibram® Megagrip med Traction Lug: Utformad för förbättrat grepp på en mängd olika underlag, denna funktion säkerställer att du håller dig på jorden i alla förhållanden.
  • Reviderad orientering av dubbarna: Inspirerade av getens hovar ger dessa dubbar utmärkt grepp och stabilitet.
  • Lätt, responsiv mellansula: Ger en mer responsiv löpning med mindre vikt, perfekt för att bibehålla snabbhet och smidighet.

Vad är nytt på Hoka Speedgoat 6?

Vad är nytt på Hoka Speedgoat 6?

Den senaste versionen av Speedgoat 6 introducerar flera uppdateringar som syftar till att förbättra den totala löpupplevelsen. Upplevelsen under foten är nu mer responsiv tack vare en lättare, mer responsiv mellansula.

Skons konstruktion har förnyats, inklusive en vävd ovandel som andas, ett inre chassi för bättre stöd och en dynamisk plös som förbättrar känslan i framfoten. Dessutom ger den mjukare plösen med dubbla kilar förbättrad komfort och passform.

Stabilitet och stötdämpning

Vad är nytt på Hoka Speedgoat 6?

Stabilitet är en viktig egenskap hos Speedgoat 6, som erbjuder en symmetrisk bädd av dämpning som stöder din fot utan onödiga preskriptiva tekniker. Denna designfilosofi säkerställer att du får det stöd du behöver och inget du inte behöver, vilket ger ett naturligt och bekvämt löpsteg.

Dämpningen är utformad för att vara skyddande samtidigt som den ger en responsiv tåstart, perfekt för de ögonblick då du vill öka takten.

nya Hoka speedgoat 6 traillöparskor

Speedgoat 6 är ett bevis på HOKA:s engagemang för innovation och prestanda inom trailrunningskor. Med sin blandning av avancerade funktioner, lättviktsdesign och förbättrad komfort är den som ett förstahandsval för traillöpare och vandrare som vill ta sig an teknisk terräng. Ett säkert val för den som letar efter löparskor av hög kvalitet.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *