Nu har nya Hoka Skyflow lanserats – Design som inspirerats av Skyward X

nya Hoka skyflow löparskor

Hoka har nu lanserat sina senaste löparskor Hoka Skyflow. Detta nya tillskott till deras sortiment lovar att höja din dagliga löpning med innovativ design och premiummaterial. Här är allt du behöver veta om Hoka Skyflow och hur den kan förändra din löparupplevelse.

Hoka Skyflow är utformad för att förbättra din vardagslöpning och göra varje kilometer roligare och effektivare. Skon är inspirerad av geometrin i den nyligen lanserade Skyward X och kombinerar uppgraderade skumkompositioner med toppmoderna designfunktioner.

Vad är då skillnaden på dessa två modeller? Som bekant står X:et i Hokas modeller för löparskor med kolfiberplatta och Skyflow saknar denna. Det märks inte minst i prislappen som ligger på drygt 3000 kr för Skyward X och drygt 2000 kr för Hoka Skyflow.

Hoka Skyflow – Premiumskum för en mjuk och spänstig löpning

nya Hoka Skyflow löparskor egenskaper

Kärnan i Skyflows prestanda är dess tjocka EVA-mellansula. En avancerad skumteknik gör denna extra mjuk och spänstig löpning som gör att varje steg känns lätt och enkelt.

Oavsett om du ska ta en kort joggingtur eller en lång löprunda ger SCF EVA-mellansulan den perfekta balansen mellan dämpning och respons.

Stödjande häl och mjuka steg

nya hoka skyflow löparskor dam

Skyflow har en hälfokuserad Active Foot Frame™ som omsluter din fot och ger exceptionellt stöd och stabilitet. Den här designen hjälper till att förhindra trötthet och obehag under långa löprundor. Den mjuka vippprofilen i framfoten uppmuntrar dessutom till enkla steg, så att du kan bibehålla en naturlig och effektiv löpning.

Slitstark och elegant konstruktion

Hållbarhet möter stil med Skyflows eleganta ovandel och extra slitstarka yttersula. Ovandelen i creel jacquard ser inte bara bra ut utan ger också andningsförmåga och flexibilitet. Reflekterande detaljer med flashfilm förbättrar synligheten i svagt ljus och ser till att du är säker när du springer när som helst på dygnet.

nya Hoka Skyflow löparskor

Hoka Skyflow är tillräckligt mångsidig för att vara din favoritsko för både löpning och promenader. Dess design och funktioner tillgodoser behoven hos vardagslöpare och ger komfort och stöd för daglig användning. Oavsett om du ger dig ut på löprundan eller tar en lugn promenad, har Skyflow allt du behöver.

Skyflow har även en säker och bekväm passform runt vristen, vilket minskar risken för irritation och blåsor. Denna funktion förbättrar skons övergripande komfort, vilket gör den perfekt för långdistanslöpning.

Den dubbelkilade plösen hjälper till att hålla skräp borta från skon samtidigt som den ger en åtsittande passform.

hoka skyflow löparskor

Om du gillar Hokas löparskor är nya Skyflow definitivt ett alternativ att överväga. Detta är en skomodell som ger bra stöd och som även har rejält med dämpning. Faktum är att det var Hoka som var något av en pionjär inom detta område när man lanserade de första modellerna av sina löparskor för drygt 10 år sedan.

Vi löpare minns säkert att barfotatrenden var väldigt stark när jag började springa marathon 2011. Men nu är det tydligt att tillverkare satsar alltmer på att ta fram lätta och väldämpade löparskor – något som jag tar emot med öppna armar. Speciellt eftersom jag lider av Mortons Neurom till följd att för mycket löpning med för lite dämpning i framfoten.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *