Morgonpass med lätta steg

Idag drog jag ett morgonpass lite senare än vad jag brukar. Först kl. 6.00 hade jag väckning och efter en kaffe begav jag mig iväg på ett lätt löppass 6.15. Jag hade väntat mig det värsta av mina ben med tanke på gårdagens genomkörare. Inte så att gårdagens pass var speciellt tungt mängdmässigt, men träning som man är ovan med brukar ibland göra att man har ömt på de mest ovanliga ställen på kroppen.

Överraskande nog kändes det riktigt bra på morgonpasset. Efter att den första ömheten i nedre ryggen gav med sig kunde jag springa med lätta steg i drygt 7 km. Totalt blev det 8 km löpning på morgonen.

Nu har jag försökt att låta bli att äta innan jag beger mig ut på mina morgonpass i hopp om att kunna öka min fettförbränning. Eller jag vet inte hur mycket fett jag egentligen har, men kroppsvikten skulle det oaktat behöva ner några kilon innan Stockholm Marathon.

Idag har jag massage och där kommer jag att be massören fokusera på den nedre ryggen. Efter denna jobbdag är det sedan ledigt i fyra dagar. 🙂

morgonpass 8.5
Riktigt varmt och skönt på dagens morgonpass. Inte ens blåsigt som det annars brukar vara här i Vasa.

morgonpass 8.5 strandvägen

Join the Conversation

2 Comments

    1. says: Benny

      Morgonlöpning kan nog vara riktigt härligt om kroppen inte är alltför trög och trött. Det tar en stund att vänja kroppen vid löpning denna tid på dygnet, men när det är gjort är det bland det skönaste man kan göra som morgonmänniska. 🙂

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *