Midsommaren och våra reseplaner

Vi hade en härlig midsommarhelg i mina hemtrakter. Grillfest med familjen på fredag och bröllop på lördag var de egentliga programpunkterna. Det var så lugnt och avslappnande att jag nästan helt glömde att fotografera under helgen. Därav det skrala fotoutbudet. 🙂

PicsArt_1403550464606

Jag tränade en hel del fotboll med systersonen under helgen. Hela 3 stycken träningspass drog vi tillsammans under de 3 dagar jag var hemma. Det var riktig roligt att lära ut lite av det som jag trots allt lärde mig under de dryga 20 år som jag spelade fotboll.

PicsArt_1403550992138

Mycket gott bjöds det på hemma.

PicsArt_1403551066580

På lördag var det som nämnt bröllop och där bjöds det bland annat på en av de godaste tårtor jag ätit.

PicsArt_1403551194552

Även en god rysk öl fick jag med mig hem från bröllopet.

La baie des Anges (Nice)
Nu har vi också bokat vår resa till franska rivieran. Redan på torsdag nästa vecka bär det av till Nice och där kommer vi att vara i 6 dagar. Det lär bli utflykter till grannstäderna Monaco och Cannes. Även till Italien hade vi tänkt hinna under vår resa.

Join the Conversation

5 Comments

  1. says: pilla

    Jag dammade också av min fotboll i veckan, så sjukt kul! Bästa är att de gamla grejerna man lärt sig sitter kvar (spelade också 20 år)

    1. says: Benny

      Ja, det var riktigt kul! Synd att man måste vara lite försiktig med fotbollen med tanke på skaderisken, så jag nöjer mig med att agera tränare. 🙂

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *