Måndagsinspiration-Anton Krupicka

I dessa tider när vädret ibland gör det lite mer utmanande att komma sig iväg på sina löpturer kan det vara bra att kolla på inspirationsvideor för att locka fram lite extra motivation i träningen. Här har jag plockat fram några youtube-klipp av ultralöparen Anton Krupicka om hans vinterträning och träningsprinciper. 

Krupicka har även en blogg  där han nu som då redogör för sin träning och sina tävlingar. Åtminstone jag får en hel del med inspiration av Krupicka och av de vackra landskap som han tränar i, även om jag själv aldrig skulle kunna tänka mig att springa i berg. De för tillfället hala gatorna i Vasa räcker gott och väl till som utmaning just nu. Idag var jag förresten på en 13 km lång löptur genast efter jobbet.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *