Lyxig morgon med fotboll och länk

Idag hade jag planerat att ha lite av en sovmorgon och stiga upp först kl. 6.00. Men eftersom jag hela veckan har haft klockan att ringa på kl. 5.00 verkade det som att kroppen var inställd på att vakna då och jag vaknade helt utvilad kl. 5.15. Efter detta åt jag en ordentlig frukost medan jag kollade på ett veckomagasin om tysk fotboll från Deutsche Welle. Riktigt lyxigt att få serverat fotboll så tidigt på morgonen.

Efter frukosten begav jag mig ut på en länk kl. 6.oo. Det blev totalt 10 km i ett riktigt lugnt återhämtande tempo på kring 5:10/km de första 7 kilometrarna. Efter detta försökte jag köra de sista 3 kilometrarna hårdare och hade väl ungefär 4:30/km på dessa.

Jag tog det riktigt lugnt idag på morgonen och hade inte alls någon stress att ta mig till jobbet. Jag njuter bara av att det äntligen är fredag!

väckning
Klockan är snart halv sex och frukosten börjar vara klar att avnjutas.

vitaminer
Lite vitaminer för idrottaren.

hummels
Jag brukar säga att 90 % av allt jag lär mig under en dag kommer från den timme då jag avnjuter frukosten framför antingen Deutsche Welle eller Euronews. Idag fick jag bland annat lära mig att Mats Hummels är en riktig helyllekille med båda fötterna på jorden. När han inte tycker om att spela fotboll trivs han även framför kameran som deltidsmodell.

Thomas Muller
Jag fick även lära mig att Thomas Müller har ett stort hästintresse vid sidan av fotbollen eftersom det erbjuder honom avslappning och annat att tänka på.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *