Lördagsdistans och ölprovning

Jag var rätt tidigt igång idag för att vara en lördag. Redan halv 7 var jag igång med dagen och påbörjade dagen med en kolhydratrik frukost. Under veckoslutet har jag för vana att fuska till det lite gällande frukosten och avviker gärna från min traditionella grötfrukost.

karta distanspass 19.10

Lite över 8 var jag iväg på mitt löppass. Benen kändes betydligt bättre idag än vad de gjort de senaste veckorna. Jag har ännu inte påbörjat stretchingen, men jag har börjat använda foamrollern för att lösa upp lite knutar på benen. Det är väl hög tid för detta med tanke på att det redan är 3 veckor sedan Berlin Marathon.

Jag fick ihop totalt 13 km löpning på förmiddagen. Imorgon har jag även tänkt bege mig ut på ett morgonpass även om jag inte borde springa alltför mycket ännu vid denna tidpunkt på säsongen. Jag springer dock i ett riktigt beskedligt tempo på över 5:30 min./km under större delen av löppassen, så det innebär inte alltför stor belastning på benen.

Under veckan har jag börjat samla ihop lite material med tanke på det träningsprogram som jag kommer att följa från och med november. Som det ser ut just nu kommer mitt nästa maratonlopp att äga rum i Paris i början av april, vilket innebär att min träningsperiod inför detta maratonlopp skulle bli drygt 5 månader lång. Jag hoppas kunna genomföra några testlopp i januari och februari, alternativt i början av mars för att testa formen. Idealet skulle vara att hitta ett halvmaratonlopp i början av året, men det lär inte vara det enklaste att hitta.

Nu fortsätter dagen med matchen Newcaste-Liverpool innan det blir mathandel, middag och mera fotboll. Förhoppningsvis är det matchen mellan Arsenal och Norwich som är en av matcherna som de väljer att visa ikväll.

PicsArt_1382180526068
Nya frukostflingor.

PicsArt_1382182069097
Lite vyer från mitt morgonpass.

PicsArt_1382178994752
En ny belgisk öl som jag skall pröva i samband med Liverpool-matchen…

PicsArt_1382179695834
…men det intressantaste sparar jag till middagen ikväll, nämligen det lokalproducerade Cockfosters från Jacobstads Breweries . Jag fick en flaska levererat till mig igår kväll och det skall bli riktigt spännande att pröva på detta öl.

PicsArt_1382183102105
Nu blir det match mellan Newcastle och Liverpool!

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *