Inspirationsmåndag

Det fina vädret fortsätter och det gäller att njuta i fulla drag så länge det varar. Redan nästa vecka har det nämligen utlovats minusgrader här i Vasa. Idag var det ett riktigt lugnt distanspass på 15,5 km på schemat. Benen kändes precis så tröga som de skall kännas några dagar efter ett tufft långpass, men i övrigt känns det som att jag är på rätt väg just nu. Smärtan i ljumsken har nämligen helt gett med sig och helt smärtfri löpning är något som jag inte utföra på drygt en månad nu.

Imorgon fortsätter träningen med ett riktigt tufft intervallpass på 2×6 km i maratonfart. Då får jag verkligen hoppas att gårdagens och dagens lugna pass gett resultat så att jag så småningom skulle börja få de formbesked som jag så gärna vill börja ha inför Paris Marathon.

Kalla mig löparnörd, men jag tycker att det är riktigt inspirerande att se på klipp som de nedan. Inför morgondagen passar det ju dessutom utmärkt med lite inspiration från tuffa intervallpass.

Join the Conversation

2 Comments

 1. says: Daniel

  Hej!
  Kan bara hålla med dig om att dessa klipp är inspirerande. Känns som jag snart har sett “alla klipp på youtube”.

  //Daniel

  1. says: Benny

   Hej! Jo man blir verkligen inspirerad av alla löparklipp. Det kunde dock göras lite fler då även jag börjar ha sett alla som finns tillgängliga på youtube.

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *