Indier på besök

Det är helt otroligt vad tiden går snabbt just nu! Ett tecken på detta är att det redan är 3 veckor sedan senaste inlägg även om det känns som om det var igår när jag senast satt framför datorn och skrev ett inlägg. Nåja, från och med nu hoppas jag hitta tiden att uppdatera bloggen ett par gånger i veckan. Det kanske kan underlättas av att jag just nu har ett bra flyt i träningen och äntligen kan börja planera för säsongen på allvar.

Jag har nämligen några veckor av riktigt bra träning bakom mig. Speciellt denna vecka har varit riktigt bra med flera lyckade kvalitetspass. Det känns som att jag äntligen kan börja njuta av löpningen fullt ut igen!

Jag redogör för de senaste veckornas träning och mina framtida planer lite närmare i ett inlägg nästa vecka. Innan dess lite bilder från de senaste veckorna.

löparbild joso

Den senaste veckan har vi haft förmånen att ha syrran och hennes sambo på besök här i Vasa och vi kunde därför träna tillsammans hela förra veckan. Det kändes som en riktig lyx efter drygt 5 månader av ensamlöpning.

62a4a788-4e8f-4af4-a923-3c668cc764f6

Det blev en vecka med riktigt bra träning. Speciellt i den situation som jag är i just nu har det varit välbehövligt med sparring under kvalitetspassen. Jag har nämligen inte haft speciellt mycket flyt i steget den senaste tiden, utan det har mer varit frågan om att kämpa sig igenom passen.

fcf2ad8e-0098-43af-ba70-03be6be5193f

Genast efter de landade från sin långa flygresa förra fredagen blev det middag här i Vasa. Ännu en sak som jag saknat väldigt mycket den senaste tiden.

942397e4-d2f4-477f-a69b-a959579b3bc6

Efter middagen fick jag äntligen tillfälle att pröva på ölet från Jacobstads. På bilden en Pale Ale. Den var precis så god som jag hoppades på.

e1aaca8c-1827-4b69-a830-9587cb1569b4

Middag vid Kaffehuset August med några av mina favorittjejer. 🙂

 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *