Helindiskt

För första gången sedan jag började jobba på nuvarande arbetsplats för 10 år sedan har jag i år varit i jobb under mellandagarna. Lugnt var det minsann i jobbet och då jag kollade ut genom fönstret var det lätt att förstå varför. Har sällan sett så mycket folk på shopping som idag.

Har själv egentligen aldrig varit på mellandagsrea eftersom jag inte alls gillar att trängas för lite rabatter. Någon gång har det hänt att jag i misstag hamnat på mellandagsrea i Helsingfors när jag varit på genomresa, men i hemtrakterna har jag aldrig varit på mellandagsrea.

Annars började jag dagen med en lugn länk på 9 km kl. 5.45 idag. Benen känns lite märkliga just nu, vilket inte är helt sällsynt efter en tyngre träningsperiod. Ofta får man lite sjuka och oroliga ben när man saktar ner på träningen från att ha legat på mängder över 100 km i flera veckor. Jag antar att jag ännu har en lång väg kvar tills jag får in vanan på de stora träningsmängderna.

Nu har vi just avnjutit en middag i Indisk stil med Chicken Korma och en Fuller’s Indian Pale Ale. Sedan blir det att rasta valpen innan vi avslutar kvällen med några avsnitt Modern Family. Imorgon blir det som nämnt ett litet test på 10 km för att se hur kroppen klarar av lite längre sträckor i maratontempo.

Helindiskt

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *