Härlig morgonrunda i motionsspåret

Det är just dessa stunder som är bland de härligaste här i livet. Att tidigt en söndagsmorgon snöra på sig skorna och bege sig ut i motionsspåret för ett lugnt löppass, utan desto mer tanke på distans eller fart. Det är ingen skillnad om det som idag regnar eller är solsken, det är precis lika underbart ändå.

motionsspår 5.5

Det är dessutom riktigt välkommet att motionsspåren nu är snöfria och torra att springa på. Det sparar på benen att några gånger i veckan springa på detta mjuka underlag.

När jag kollade på klockan efter passet visade det sig att jag sprungit 12,5 km i ett lugnt 5:30-tempo. Idag fokuserade jag endast på löptekniken och överraskande pigga ben hade jag med tanke på att jag ändå drog ett långpass på 37 km igår.

Nu blir det att skynda iväg till stan på lite shopping. Vi skall bl.a. börja planera vilka växter vi skall placera på vår terrass senare i veckan och det blir därför ett besök till Plantagen. Vi skall även besöka sportbutiker för att se om det kommit in nya löparkläder för sommaren.

motionsspår 5.5 2

motionsspår 5.5 3

motionsspår 5.5 5

motionsspår karta
Jag rundade det drygt 2 km långa motionsspåret 6 gånger.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *