Glädjande nyheter!

Jag brukar inte blanda in jobbet på den här bloggen och jag tänker inte göra det nu heller. Så varför nämner jag ens att jag fått glädjande nyheter via jobbet när jag inte tänker skriva om det? 🙂 Troligen är det för att om någon på jobbet läser detta inlägg, så skall de veta att jag är mycket glad och tacksam för det som kom på posten igår.

Så till det återkommande temat här på bloggen, nämligen min träning. Nu är vi inne på de sista dagarna innan mitt halvmaraton på lördagen. Det innebär att jag knappt tränar alls och de pass som jag kör är mycket korta och tidseffektiva. På söndagen körde vi ett lugnt löppass på 9 km och igår var det vila. Idag var det sedan dags för 6×300 meter och även dessa intervaller försökte vi avverka lätt och ledigt, utan att dra på oss någon mjölksyra. Det blev totalt 8,5 km löpning ikväll.

Då det gäller min form så har jag svårt att uttala mig om den för tillfället. Jag antar att den är rätt god, men det är mycket svårt att säga innan man sätter den på prov. Tyvärr har jag lite svårt att ta det lugnt på dagarna och min så kallade vila blir därför lite bristfällig även när jag inte tränar. Jag skall försöka vila lite bättre de sista dagarna innan loppet så att jag skulle känna mig åtminstone hyfsat utvilad när det är dags för loppet.

PicsArt_1409603592680Igår hade jag alltså vilodag, men istället var jag med och cyklade när Heidi drog ett löppass.

PicsArt_1409603492790Hon var pigg och glad efter avslutat löppass.

PicsArt_1409675622549Det har blivit en grön smoothie som middag två kvällar i följd nu. Denna gång blandade jag även i kokosvatten i blandningen. Ingredienserna var alltså; 1 tsk spirulinapulver, 2 msk nässelpulver, 1 tsk chlorella, 2 kiwin, 1 avocado och 1 dl kokosvatten.

PicsArt_1409676492832Igår var jag och hämtade ett par kompressionsstrumpor från Eurofysio, så nu börjar utrustningen vara klar inför lördagen. Nu skulle det bara gälla att komma ihåg att anmäla sig också.

 

Bilden överst: Leland Francisco

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *