Frisk och kry igen

Hela förra veckan har jag dragits med en envis förkylning blandat med lite feber ibland och eftersom jag inte varit hemma och vilat under sjukdomstiden blev den längre än vanligt. Det i kombination med min envisa beninflammation har gjort att jag varit tvungen att ta det lugnt med löpningen ännu denna vecka.

Nu verkar det dock som att jag är fri både från förkylningen och beninflammationen och idag var det därför dags att dra igång med träningen på allvar igen. Jag började dock försiktigt med ett lugnt löppass på 10 km med tanke på att jag inte gjort speciellt många löppass den senaste månaden. Faktum är att detta var det längsta löppasset sedan maratonloppet 17:e januari.

Nu är planen att fortsätta med de lugna löppassen ännu två veckor innan jag på allvar börjar följa träningsprogrammet inför nästa maratonlopp igen. Jag borde nog klara en rätt stor mängd redan de två följande veckorna förutsatt att jag håller ner farten. Det är ju nämligen de hårda passen som sliter hårdast på just det område som jag haft ont i. Det kommer dock säkert att bli en del alternativ träning vid sidan om löpningen ännu nästa vecka.

Det känns mycket skönt att vara tillbaka i löpspåret igen! Med den motivation jag har för tillfället tror jag att det kan bli en mycket bra säsong!

fb8dbe50-e124-4900-b58a-caa50b4fe2fe

Idag var jag och shoppade nya dubbskor lagom till den första “friska dagen”.

1dd74c38-be75-49d8-a0df-02544a81bffa

Hittade även lite hantverksöl på shoppingen. Spännande med 6 nya sorter! De som följt bloggen en längre tid är kanske medvetna att jag har för vana att testa ett par nya ölsorter varje veckoslut. 6 nya sorter är väl att överdriva, men man behöver väl inte dricka alla samma veckoslut, eller?

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *