Fredagsnöjen

Idag hade jag tidig väckning och for iväg till gymmet till halv sju för att genomföra en återhämtande länk. Totalt blev det 8 km i sakta tempo samt lite styrketräning främst för benen.

Jag beslutade mig för att ett pass fick räcka idag eftersom jag annars troligen skulle komma upp i lite väl många löpkilometrar denna vecka med tanke på att jag inte hade särskilt mycket löpning förra veckan. Ifall allt går som planerat i veckoslutet kommer jag att överskrida 130 km löpning denna vecka.

Under lunchpausen idag var jag och införskaffade ett par hålfotsinlägg bara för att testa på om det skulle tänkas avlasta det parti på benet som gjort så ont på sistone. Till min förvåning så kändes benet genast mycket bättre. Förhoppningsvis gäller detta även imorgon när jag skall genomföra min långlänk, men samtidigt lite förargligt med tanke på att det isåfall känns som att jag lidit en hel del i onödan. Men å andra sidan har jag lärt mig att härda en hel del smärta under processen, vilket även det kan komma till nytta i maratonlopp framöver. Nu skall jag dock inte ta ut något i förskott eftersom det brukar kännas först när jag springer, något som jag inte gör innan imorgon.

Nu skall vi riktigt njuta av ett härligt veckoslut med mycket god mat och dryck. Har inte riktigt följt mina nyårslöften om att lämna bort veckoslutsfrossandet ännu, men det kommer väl det också så småningom.

Fifa 13

Under veckoslutet skall jag äntligen få tid för Fifa13 på Playstation

Veckoslutswhisky
Veckoslutswhisky

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *