Fredagsfeelis

Sjukdomstiden var som tur inte speciellt lång denna gång. Egentligen kände jag mig i helt ok skick redan igår, trots att jag hade rätt hög feber innan läggdags på onsdagen och hade svettats ner mer eller mindre hela sängen under natten mellan onsdag och torsdag. Idag var jag frisk och kry i jobbet igen, men med en riktigt sjuk nacke av allt liggande.

PicsArt_1381512654346

Efter att jag tog mig en powernap efter jobbet idag har jag känt mig i helt prima skick, t.o.m. nackbesvären är som bortblåsta. Kanske whiskyn jag tog i samband med att jag spelade lite Fifa 14 hjälpte mig att slappna av lite. 🙂

Fredagen till ära lägger jag upp några rätt nya låtar som jag gillar just nu. Jag har för vana att varje morgon innan duschen ta mig en titt på MTV för att få lite koll på läget då det gäller nya låtar. Det är märkligt hur mycket det påverkar om en musikvideo är bra eller inte då det gäller första intrycket av en låt. Den första låten skulle jag knappast ens ha lagt märke till om jag bara hört den. Nu råkar jag faktiskt tycka att videon är en helt underbart vacker kärlekshistoria. 🙂 Den andra videon är även den helt i min smak, även om jag i övrigt inte gillar Avicii speciellt mycket.

PicsArt_1381512889919
Vackert i Vasa ikväll.

PicsArt_1381512820012
Middagsölen.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *