Bloggtips som höjer humöret

Eftersom måndagarna i allmänhet är rätt tröga hade jag tänkt tipsa om en blogg som kan höja lite på humöret. Denna gång är det dock inte fråga om en löparblogg. Katastrofala omslag heter en av mina absoluta favoriter bland bloggar utanför löparvärlden.

Visste ni att Bennys är ett dansband och dessutom ett registrerat varumärke? På denna blogg hittar ni bland annat denna information samt mycket annat trevligt. Det är alltså ingen idé att jag försöker starta upp ett dansband den enkla vägen, utan då måste jag vara lite mer uppfinningsrik. Men i dansbandsvärlden tycks det ju vara rätt populärt att lägga till dubbelnamn, så helt omöjligt skall det väl inte vara att hitta alternativ. Rolf Bennys är ett utmärkt exempel på detta.

 

poäng fantasy premier league 4.11
Denna omgång var en fantastisk framgång för mitt Fantasy Premier League-lag. Hela 91 poäng samlade jag ihop och seglade upp i ledning i vår subleague. Jag måste passa på att skriva om det nu då det kan ändra redan nästa vecka. 🙂

PicsArt_1383497211010
Jag glömde att varna för denna öl som vi prövade på i helgen i gårdagens inlägg. Tydligen heter ölsorten Radler och är en blandning mellan Sprite och öl. Sambon gillade den, men jag kunde bara konstatera att “såhär ska inte en öl smaka!”.

PicsArt_1383400210475
Ett öltips är dock denna Vintage Ale från Fuller’s som brukar dyka upp lämpligt till julhandeln. Mycket riktigt fanns den nu också i Alkos sortiment. Lite dyr, men så ska den ju också avnjutas med kärlek.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *