Formtoppningen fortsätter…

Min vecka med formtoppning har fortsatt med vila igår och ett kort backlöpningspass idag. Man kunde tro att kroppen skulle kännas fjäderlätt när man lättar på träningen så ordentligt som jag gjort denna vecka. Men av någon anledning känns det ofta rätt tungt i benen den första veckan av formtoppningen.

Jag vet inte om det beror på att kroppen är ovan vid vilan eller vad det är, men om jag minns rätt var det precis samma visa den första formtoppningsveckan inför Stockholm Marathon i år. Det är bara att hoppas att kroppen kommer igång i god tid inför maratonloppet nästa vecka.

Dagens träningspass bestod av backintervaller i brant backe på totalt 3 km (8×200 meter) i maxfart. Med uppvärmningen på 4,5 km och nedjoggningen på 3,5 km blev det totalt 11 km löpning idag. Benen var som sagt tunga idag och även ryggen kändes aningen styv under träningspasset. Som tur har jag vilodag med massage imorgon, innan det på lördag blir att testa formen med några kilometer i maratonfart.

PicsArt_1374168387855
Det var länge sedan Toffe figurerade på bloggen, så här är beviset på att han ännu lever.

PicsArt_1374168555617
Det har blivit lite fler promenader än vanligt med Toffe den senaste veckan på grund av formtoppningen.

PicsArt_1374168478081
Jag har kört med morgonpromenader på drygt 5 km varje dag denna vecka innan frukost, men imorgon skall jag ta sovmorgon.

PicsArt_1374168865663
Lunch igår och idag. Detta börjar kännas lite enformigt, även om jag naturligtvis har olika sallader varje dag…

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *