Fjällräven vår/sommar 2023 – Snygga kläder för vandringar och Outdoor-äventyr

fjällräven vår sommar 2023 kollektion

Pandemin har lett till att fler människor har upptäckt glädjen med att vistas utomhus. Som ett resultat av detta finns det en ökad efterfrågan på hållbara och funktionella friluftsredskap som gör naturen mer tillgänglig och njutbar. Fjällräven, en ledande tillverkare av friluftsutrustning, har svarat på denna efterfrågan genom att lansera nya produkter som uppfyller dessa krav sin vår- och sommarkollektion 2023.

Kånken är Fjällrävens mest kända produkt och en klassiker världen över. Men även bland friluftsentusiaster är märket numera ett märke att räkna med, där vi i varje ny kollektion hittar många innovativa och snygga produkter inom Outdoor-segmentet. Det är endast bland högkvalitativa vandringsskor där Fjällräven ännu inte gjort sig ett namn.

Nya Fjällräven Kajka 35

Nya Fjällräven Kajka 35 vandringsryggsäck

En av deras senaste nyheter är ryggsäcken Kajka 35, som är en nedskalad version av den prisbelönta Kajka-serien. Den är utformad speciellt för dagsturer och erbjuder samma pålitliga funktioner som andra Kajka-ryggsäckar. Den här ryggsäcken sätter en ny standard för dagsturer och kortare vandringar.

Fjällrävens engagemang för att skapa hållbara och tidlösa friluftsredskap återspeglas i deras ryggsäckar. Kajka-serien, som revolutionerade vandringsryggsäckarna på 1960-talet, erbjuder nu en ny standard för dagsturer och kortare vandringar.

Träramen som används i den här ryggsäcken har ett 90 % mindre koldioxidavtryck än den aluminiumram som använts i tidigare ryggsäckar.

Snygga nya regnkläder från Fjällräven

snygga outdoor kläder från Fjällräven 2023

Fjällräven erbjuder också nya regnkläder som High Coast Hydratic Trail Jacket and Trousers och Vardag Hydratic Anorak. Dessa produkter är inte bara vattentäta och andningsbara utan har också en tidlös design som passar både utomhus och i staden. Den PFC-fria DWR-behandlingen gör dem miljövänliga.

Fjällräven strävar efter att uppnå en balans mellan funktionalitet och hållbarhet. När sommaren närmar sig erbjuder de lättviktskläder tillverkade av andningsbart men slitstarkt G-1000 Air Stretch. De har också ett mångsidigt utbud av Abisko mellanlager som är tillverkade av 100 % återvunnen polyester och färgade med en teknik som avsevärt minskar vattenförbrukningen.

Nya mellanlager för varmt väder

snygga mellanlager för outdoor 2023

Dessutom erbjuder Fjällräven mellanlager för varmt väder som Abisko Lite Fleece Jacket och Abisko Lite Half Zip. Dessa plagg är tillverkade av innovativa och hållbara material som 100 % återvunnen polyester som färgats med koldioxid. De erbjuder ett utmärkt förhållande mellan värme och vikt, är andningsbara och kan användas för många utomhusaktiviteter året runt.

hike shirt fjällräven 2023

Abisko Hike Shirt är ett annat nytt tillägg till Abiskos sortiment. Det är en långärmad, lätt och packbar skjorta tillverkad av återvunnen polyester. Den har en mer inkluderande passform med kortare, bredare ärmar för maximalt luftflöde och en krage som kan vikas upp för extra skydd mot sol och vind.

Fjällrävens sortiment av mellanlager omfattar även Fox Shirt, tillverkad av G-1000 Air Stretch, ett lättviktigt, mekaniskt stretchbart tyg tillverkat av ekologisk bomull och återvunnen polyester. Den är lämplig för alla utomhusaktiviteter.

fjällräven vår sommar kollektion 2023

Fjällrävens friluftsutrustning är utformad för att kunna anpassas till olika situationer. Deras plagg har enkla men effektiva sätt att öka komforten i naturen, till exempel blixtlås på byxor, dragkedjor och vikbara kragar.

fjällräven vår sommar frilufts kollektion 2023

Sammanfattningsvis har Fjällrävens fokus på hållbarhet, funktionalitet och hållbarhet resulterat i ett imponerande utbud av friluftsutrustning som uppfyller behoven hos friluftsentusiaster. Deras innovativa användning av hållbara material, tidlösa design och anpassningsförmåga till olika situationer gör dem till en ledande tillverkare av friluftsutrustning.

Tags from the story
,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *