Filmtips

På gårdagskvällens filmkväll kollade vi en dansk film vid namn “Love is all you need“. Riktigt sevärd film i all sin enkelhet. Precis som den förra filmen vi kollade på, “The Intouchables“, var denna riktigt vackert gjord med fina miljöer och en mysig historia.

PicsArt_1366533692280

Ingen riktig upplevelse om man söker efter en kväll fylld av spänning och action, men gripande om man är lite romantiskt lagd. Budskapet lär ha varit att det lönar sig att ta vara på livet här och nu eftersom man inte vet vad som framtiden för med sig. Dessutom lönar det sig att vara snäll och ärlig här i livet. Gångbara budskap i de flesta sammanhang.

Idag har jag sett till att sova ut riktigt ordentligt för att ge kroppen tid att reparera sig efter gårdagens tuffa genomkörare. På eftermiddagen har jag sedan planerat in några långintervaller i tröskelfart ifall jag får benen i löpbart skick. Det kommer att krävas lite preparering eftersom jag var riktigt styv och öm i kroppen under vår morgonpromenad.

PicsArt_1366533574639
Innan läggdags drack jag en smoothie med följande ingredienser:

– 1 dl kasein

– 2 dl mjölk

– 1 dl frysta jordgubbar

– 1/2 dl blåbär

– 1 dl yoghurt

– 1 banan

En riktig proteinbomb som var avsedd att reparera kroppen under natten från det slitage som jag utsatt kroppen för under mitt långpass. Det kasein som jag blandade i gav smoothien en riktigt mjuk och behaglig konsistens. Var dock noggrann med vilken smak ni har på kaseinet ifall ni blandar det i en smoothie. Min har en smak av melon som passar utmärkt till ovan nämnda ingredienser.

PicsArt_1366533750691
Vackert när vi hämtade vår film på kvällen.

20130420_180927_20130420194610811
Jag fick äntligen införskaffat ordentligt mörkrostat kaffe igen, efter att ha genomlidit en hel vecka med Juhla Mokka. Aldrig mer!

Tags from the story
,
Join the Conversation

2 Comments

    1. says: Benny

      Ja, desto mörkare desto bättre. 🙂 Magen tycker kanske inte alltid om mina principer, men jag behöver mycket smak på mitt kaffe…

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *