festdags igen

Efter en vecka med rätt långa arbetsdagar ser jag fram emot att få festa till riktigt ordentligt imorgon. Då är det nämligen fest på kvällen med arbetskompisarna och några samarbetspartners. Vanligtvis brukar jag inte bli speciellt exalterad vid tanken på en fest nuförtiden. Istället brukar jag tänka på dagen efter redan innan min första drink.

Imorgon känner jag ändå att det skall bli riktigt roligt att få umgås i festens tecken både med tanke på den senaste tidens långa arbetsdagar samt det faktum att jag inte festat ordentligt på hela detta år. Det återstår bara att se hur jag skall orka hålla lågan uppe hela kvällen med tanke på att jag planerat att köra ett träningspass redan halv 6 på morgonen.

Ikväll körde vi ett spinningpass på 45 minuter och styrketräning i Wasa Sports Club. Idag kom jag äntligen in i samma goda rytm som jag tidigare på åren brukar ha på spinningpassen. Det innebär att jag kör full fart från början till slut med totalt fokus på att få mig så utmattad som möjligt på 45 minuter. De som följt mig en längre tid känner kanske till att spinning och andra alternativa träningsformer inte hör till mina favoritpass. Det krävs därför lite mer av mig för att få upp motivationen till att köra full fart på dessa pass.

Idag var jag helt nöjd med prestationen, men jag kan ändå inte förstå hur jag under min skadeperiod förra vintern orkade köra spinningpass på 2 timmar utan att dö av tristess.

Nu skall jag packa färdigt inför morgondagen. Det är avfärd till en arbetskompis förfest genast efter jobbet, så det gäller att ha allt med sig till jobbet imorgon bitti. Playstation med Fifa14 skall även packas med. 🙂

PicsArt_1383851182709
Ett av rummen i gymmet där jag bl.a. brukar träna magmusklerna.

PicsArt_1383851249426
Genast vid hemkomsten drog jag i mig en härligt kylig smoothie.

PicsArt_1383850919006
Genast efter började jag kolla igenom mina alternativ i klädväg till morgondagens festkväll.

PicsArt_1383850654169
Några av mina alternativ bland slipsar till morgondagen. Tidigare var jag en riktig slips- och kostymsamlare och kom alltid hem från mina resor åtminstone med några slipsar i bagaget. Därför har jag säkert något hundratal slipsar i min samling. Som tur har jag blivit förnuftigare med åren och shoppar inte så mycket nuförtiden. Nu blir det mest löparkläder och löpskor. Det är å andra sidan inget billigt nöje det heller. 🙂

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *