Fantastiskt fin dag!

Det kändes nästan som att vi var tillbaka till sommaren idag. Så härligt har vädret varit här i Vasa. Dagar som dessa är det inte speciellt svårt att vara på bra humör och mycket riktigt har det också varit en toppendag på alla sätt idag.

Nedan en liten redogörelse för min dag.

PicsArt_1414694270260

Jag började dagen tidigt idag. Redan halv 6 steg jag upp och efter frukosten satte jag mig ner och läste denna utmärkta bok från Malcolm Gladwell. Varje dag denna vecka har jag varit upp vid den tiden, så vi får se hur det går nu när jag skall försöka sova ut imorgon för att orka festa på kvällen. Av erfarenhet vet jag att det inte brukar fungera så bra…

PicsArt_1414694431321

Även Heidi var ledig från jobbet idag. Genast när hon vaknade begav vi oss iväg på en skön morgonpromenad med Toffe. Behändigt med en morgontrött hund. 🙂

PicsArt_1414694508193

Fint var det som sagt idag.

heidi löppass 30.10.2014

Efter lite städning och “kontorssysslor” blev det ett löppass på eftermiddagen. Först 5 km med Heidi och sedan 10 km på egen hand, följt av en timme styrketräning vid Wasa Sports Club.

Igår blev det 15 km löpning med syrran. Vi hade riktigt bra fart på vårt löppass igår. Jag har inte kollat snittiden ännu, men den måste ha varit rätt så bra med tanke på att vi stundvis höll farter på 4:10-4:20 min./km då jag kollade på klockan. Men största delen av sträckan sprang vi naturligtvis lite långsammare.

Imorgon är det fest på schemat. Då hör det till att göra upp lite spellistor med festmusik för att ladda upp inför kvällen. Tyvärr har jag lite problem att komma på bra festlåtar då jag verkligen behöver dem. Några har jag i alla fall hittat, bland annat från mina favoriter Katy Perry och Calvin Harris och även en “sommarplåga” från Enrique Iglesias. Fler förslag?Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *