En liten trip över viken

wasaline båtresa bottniska viken

Jag tog en liten resa över till Umeå för att få arbetsro och inspiration denna söndag. Trots att det är mycket folk omkring en när man jobbar här är det förvånansvärt rofyllt att jobba på denna typ av resor. Framförallt är båtresor så jävligt tråkiga att det inte finns några andra sätt att få tiden att gå – ett utmärkt sätt att få fart på kreativiteten!

Senare idag hinner jag också kolla runt några timmar i Umeå, men någon egentlig nöjesresa är det dock inte.

Min standardplats när jag sitter på Wasaline. Inte så inspirerande utsikt, men viktigast är att det finns ett bord, en stol med hyfsad dämpning och lite mysbelysning.

Ursäkta förresten för min obefintliga aktivitet här på bloggen senaste veckan. Egentligen går det ju väldigt snabbt att färdigställa ett inlägg på denna blogg i jämförelse med de andra sidorna jag har, så därför finns det ingen ursäkt. Skärpning!

Den senaste veckan har jag visserligen genomfört en massa uppdateringar och andra saker som tar tid, men kanske inte nödvändigtvis syns på sidorna. En sak som syns är att jag uppdaterat mitt tema till den senaste versionen, men det är ju något som går i en handvändning om allt fungerar som det skall.

Tyvärr finns det inga garantier att allt tekniskt fungerar som det skall i denna bransch. Problem kan dyka upp när man som minst behöver det och det går inte ens att till 100% förbereda sig på dessa oavsett hur man än försöker.

Därför kunde man säga att det behövs väldigt bra stresstålighet om man befinner sig i denna bransch. När problemen dyker upp på allvar finns det sällan speciellt mycket hjälp att få och då gäller det verkligen att vara påhittig och envis.

Tur i alla fall att man numera utvecklat väldigt bra och smarta funktioner inne i WordPress-plattformen. Även hos mitt webbhotell one.com finns väldigt många hjälpmedel och bra support, så alldeles ensam är man ju inte trots att ansvaret sist och slutligen ligger på ens egna axlar.

Senare idag blir det förhoppningsvis lite mer om min träning de senaste två veckorna. Nu är det dags för frukost här.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *