Den perfekta dagen?

Hur ser den perfekta dagen ut? Idag har jag kommit rätt nära om jag själv får poängsätta en vanlig vardag.

Väckning kl. 5.30 och sedan skrivning och läsning i 6 timmar, innan det var dags för lunch hemma. Sedan löpning i ett för årstiden helt fantastiskt väder med sambon cyklandes bredvid.

På kvällen blev det ännu placeringskväll med Nordnet på Academill. Kvällen avslutar jag med en favoritöl av märket Mufloni.

En perfekt dag med andra ord. Det krävs inte så mycket för att göra mig lycklig, en stressfri tillvaro räcker långt. Men det soliga vädret skall heller inte underskattas då det gäller humöret.

Enda smolket i glädjebägaren är väl isåfall mina ljumskar som ännu trilskas vid löpning. Det var värt ett försök med tanke på vädret, men det blir nog cykling och promenader ända fram tills avresan till Frankfurt nu om inget revolutionerande sker. Och nej, jag skall som nämnt inte springa där. På sin höjd skulle jag vara intresserad av att ta en löptur och upptäcka staden som jag har för vana att göra när jag är i nya städer.

Hoppas bara att benen hinner bli i skick så att jag åtminstone får uppleva det. Det skulle heller inte skada att vara i löpskick om jag snabbt vill förflytta mig från punkt till punkt och heja på syrran i maratonloppet.

feef6334-9262-4c9f-a5fd-a956af3ea164

Placeringskväll på Academill anordnat av Vaasan Arvopaperisijoittajat, en förening som gör ett förträffligt jobb med att hitta på intressant program. Då det gällde kvällens program var det väl inte så mycket nyheter för mig, men repetition skadar ju inte.

I övrigt känns det som att jag så småningom börjar få tillräckligt mycket distans till jobbet för att bli mer frispråkig här på bloggen. Men ingen i min bekantskapskrets eller gamla jobbkompisar behöver vara orolig, det kommer mer att handla om vardagsbetraktelser och omvärldsanalyser. 🙂

d5dbcc00-6a3b-4283-89c7-4d1d09f45732

En av mina favoritöl som jag avnjuter just nu. Det känns som att ölen figurerat på bloggen även tidigare. 🙂

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *