Dagens två pass

Idag blev det igen en dag med två träningspass efter en paus på nästan en vecka. På grund av min förkylning har jag varit tvungen att starta upp denna vecka försiktigt och idag blev det två stycken alternativa pass med 8 km på crosstrainern på morgonen samt lite styrketräning. Ikväll blev det vattenlöpning i 45 minuter samt lite styrka i simhallens gym.

morgonträning idag

Träningsutrymmet på morgonen

Det skall erkännas att alternativ träning och främst vattenlöpning inte hör till några av mina favoritpass. Det är riktigt tråkigt att varv efter varv trampa vatten och till råga på allt behöva zick zacka mellan alla människor i den alltför trånga bassängen som är tillägnad vattenlöpningen. Men nu råkar dessvärre vattenlöpning vara en utmärkt träningsform för löparen eftersom det är den enda alternativa träningsformen till löpningen där man kan simulera löpningen utan att på något sätt belasta benen.

Därför blir man väl helt enkelt tvungen att lära sig tycka om vattenlöpningen som alternativ träningsform ifall man skall få ihop den träningsmängd som behövs i vår utan att helt förstöra benen.

Annars märks det att jag sovit bra några veckor nu eftersom jag igen orkar köra på hela dagarna både med jobb och träning även fast det blir tidiga morgnar och sena kvällar. Förkylningen tog bort en del av välmåendet i början av veckan, men nu har även den börjat ge med sig.

x-socks

Dagens shopping x-socks kompressionsstrumpor

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *