Dagens morgonträning

Idag har jag tid hos fysioterapeuten på morgonen och beslutade mig därför för att testa benet innan med en morgonlänk på 8 km. Även annars har jag i planerna att genomföra 3 stycken morgonpass denna vecka och 7 veckor framåt för att uppnå 9 träningspass/vecka alla dessa veckor. 

Benet kändes annars bättre än på länge, ingen smärta på den punkt i benet som varit värst de senaste veckorna. Detta tyder som nämnt på att det kan handla om att en nerv kommit i kläm och att jag nu fått masserat ut den lite. Hur som helst kändes det ändå ömt i vaden, vilket i sig inte är så märkligt med tanke på att man sprungit och spänt vaden i flera veckor nu.

Annars märkligt vad man lär känna sin kropp bra genom att ha skador och skadekänningar. Jag är inte alls förvånad att så många idrottare blir massörer och fysioterapeuter efter sina karriärer. Förutom idrottsintresset blir man ju något av en expert på idrottsrelaterade skador om man upplevt tillräckligt många.

Morgonens pass var annars riktigt lugnt som de flesta morgonpass bör vara. Jag har tänkt köra morgonpass måndagar, onsdagar och fredagar de närmaste veckorna med endast ett pass på fredagar.

På tal om jobb så börjar det vara dags att ställa sig iväg till sitt eget nu. Har inga planer på att byta bana 🙂

Tags from the story
,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *