Dagens filmtips

Igår var det middag med filmkväll hemma i vårt hushåll som rätt ofta på lördagskvällarna. Som jag nämnde i ett inlägg tidigare har jag försökt att börja skära ner på mitt frossande under veckosluten nu i hopp om att kunna gå ner några kilon inför den nya löparsäsongen. Som ett led i detta ersatte vi skräpmaten med ett lite hälsosammare alternativ, medan jag även lämnade bort godispåsen till filmen. Jag kände dock att jag ville belöna mig lite efter ett väl genomfört långpass och firade med några av mina favoritöl på marknaden, nämligen Fuller’s Indian Pale Ale och ESB.

PicsArt_1365322654410_20130407111757395
Vårt filmval igår.

Den film som vi valde denna gång var en fransk film med originaltiteln Intouchables  på engelska och Koskemattomat på finska. Det var en riktigt välgjord och vacker film som var i både min sambos och min smak. Tyvärr är det sällan man kommer över så bra filmer nuförtiden när man gör sitt val till veckosluten. Förra veckan kollade vi på Argo, men den filmen var en liten besvikelse med tanke på alla hyllningar den fått.

Idag har planerat att få in ett pass på gymmet samt ett löppass där farten helt och hållet kommer att gå enligt den känsla jag har för dagen. Efter detta skulle jag förhoppningsvis ha tid att kolla på Liverpool mot West Ham, men oftast brukar det lämna om man hittar på andra viktigare göromål under dagens lopp.

PicsArt_1365323110916_20130407112533444
Gårdagens lite hälsosammare middag. Jag kan rekommendera “husets kyckling” på Tian Long.

PicsArt_1365322896431_20130407112203052
Lite “frossande” unnade jag mig dock i helgen i form av två favoritöl.

Samsung GALAXY Note II
Ett litet bonustips. Jag har haft denna Samsung Galaxy Note II i snart ett halvår och den har allt som man behöver. Priset är rätt högt (nästan 600 €), men då måste man ta i beaktande allt man får för priset. Framförallt för aktiva bloggare samt de som gör mycket bildredigeringar är denna bland de bästa som finns på marknaden. Den penna som följer med är väldigt användbar vid alla typer av bildredigeringar och då man skriver. Färgerna och kontrasterna på både displayn och kameran håller överraskande hög kvalitet med tanke på att det ändå är en telefon. Storleken på 5,5′ kan eventuellt avskräcka till en viss del, men med tanke på alla möjligheter som finns på telefonen skulle det inte gå med så mycket mindre display. Denna rekommenderar jag verkligen.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *