Dagens andra pass

Dagens andra pass bestod av en länk på 12,2 km och styrketräning på Wasa Sports Club. Totalt fick jag ihop 20,2 km löpning med dagens båda träningspass.

Idag var jag riktigt trött efter jobbet och var tvungen att ta en powernap innan träningen. Jag kom mig iväg till träningen först kl. 18.00, vilket är alltför sent om man har andra planer för kvällen. Speciellt om man kör ett kvällspass på 2 1/2 timmar.

Själva passet var rätt lyckat med 12,2 km i riktigt bra tempo. De sista 2 kilometrarna drog vi under 4:30 min./km och den sista kilometern var vi ibland och snuddade på 4:05/km. Riktigt bra genomkörare för att vara en helt vanlig länk med andra ord. Efter länken drog vi ännu styrketräning för mage, rygg och lite ben.

Nu blir det dags att ställa sig och sova för att orka med två pass samt en lång dag i jobbet även i morgon. Man hinner inte med mycket annat än jobb och träning just nu, men det gör inte så mycket eftersom det endast är två dagar jobb och 5 träningspass kvar innan julen. Sedan blir det en lugn, återhämtande träningsvecka och förstås ledigt från jobbet.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *