Bra början på veckan

Idag var det igen dags för en ny arbetsvecka. Jag var riktigt tidigt igång idag eftersom jag slocknade med en ispåse runt foten redan innan tio på kvällen igår. Klockan fem var jag upp på morgonen och i jobbet innan klockan 7.

Jo ni läste rätt, det tog nästan två timmar att ta sig till jobbet. Jag måste börja få lite fart på mina morgonrutiner men jag har alltid en tendens att lämna i soffan med en kaffekopp tittandes på nyheterna innan jag kommer igång ordentligt. Efter arbetsdagen var jag rejält trött och tog mig en tupplur innan det var dags för en länk. Totalt blev det 15,3 km idag med lite styrketräning efteråt.

Själva länken kändes ovanligt lätt idag trots distanspasset igår. Kanske beror det på att kroppen redan är såpass van vid den utökade mängden att länkar på 27 kilometer inte är så tärande på kroppen ifall man inte drar passet nära maxfart.

Imorgon är det igen dags för ett intervallpass med långa intervaller. Även denna gång blir det på löparmatta på grund av kylan. Nu skulle det bara gälla att börja stretcha mer regelbundet eftersom min styvhet ibland sätter lite begränsningar gällande  mitt löpsteg. Tyvärr är stretchingen det som brukar lämna på kvällarna när man har tidsbrist. När man äntligen skulle ha tid är man ofta så trött att man bara vill sova.

Nåja, idag ska det bli ändring på det! Om inte sambon kräver att vi skall kolla på alltför många avsnitt av 5:e säsongen av Mad Men som vi inhandlade idag. Har nämligen lite svårt att fokusera på stretchingen när man kollar på en såpass bra serie som Mad Men. En av de absolut bästa serierna vid sidan av Modern Family.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *