Backintervaller på morgonen

Morgonen är väl inte den optimala tidpunkten för ett kvalitetspass. Idag hade jag dock inga andra alternativ än att dra mina backintervaller redan på morgonen eftersom vi har program för hela kvällen idag. Det gick ändå överraskande bra på mitt backpass idag och jag är riktigt nöjd över mitt träningspass nu på morgonen.

PicsArt_1377149026270

Jag vaknade kl. 5.00 och kollade genast upp resultaten från igår kväll. Det visade sig att Arsenal vunnit 3-0 borta mot Fenerbache i Champions League kvalet och att Chelsea vunnit med 2-1 hemma mot Aston Villa. Det senare resultatet och de poäng som mina spelare fick i det mötet innebar att jag fick ihop 91 poäng i första omgången av Fantasy Premier League, vilket igen innebär delat ledning i vår privata liga Barclays Vasa Trophy. Yes!!

Genast efter detta drog jag i mig några knäckebröd och en kaffekopp och begav mig sedan iväg på mitt backpass. På min uppvärmning på 4 km blev jag lite orolig över hur det skulle gå att köra backpass med de tröga benen som jag hade. Det visade sig dock att det endast handlade om lite morgonstyvhet och benen kom riktigt bra igång genast från den första intervallen.

Jag körde totalt 15×200 meter i den branta backen vid Vasklot motionsspår. I slutet började jag få lite mjölksyra i benen, vilket framförallt visade sig i tiderna på mellanjoggningen mellan intervallerna. På själva intervallerna kunde jag hålla rätt jämnt och bra tempo hela passet igenom. Det blev totalt 6 km backlöpning på morgonen.

Efter detta körde jag ännu 5 km nedjoggning och fick alltså ihop totalt 15 km löpning nu på morgonen. Jag skall summera ihop min träning hittills denna vecka senare ikväll. Jag lär nog ha fått ihop en hel del med löpning hittills denna vecka med tanke på att jag redan genomfört 7 löppass denna vecka…

PicsArt_1377149091992
Väckning kl. 5.00 idag.

poäng fantasy premier league
Jag tog mig genast iväg för att kolla gårdagens resultat på text-tv. Det visade sig att jag samlat ihop 91 poäng i Fantasy Premier League och innehar en delat ledning i vår subleague.

PicsArt_1377149142648
Lite småmörkt när jag kom mig ut.

backlöpning 22.8 varv 1-15backlöpning 22.8 varv 16-30
Resultaten från hela morgonpasset idag.
PicsArt_1377148965349
Backlöpningsdelen är förbi och solen har hunnit komma upp. Nu återstår endast 5 km nedjoggning.

PicsArt_1377148916392
Ännu en bild från det vackra morgonvädret.

PicsArt_1377148861287
Genast efter passet smakade det gudomligt med en iskall smoothie gjord på jordgubbar, mango, svarta vinbär, blåbär, lingon, banan och mango-apelsinjuice.

PicsArt_1377148398629
Jag tog mig en rejäl matsked med ekologiskt jordnötssmör i samband med morgonkaffet. Det är ett utmärkt alternativ om man söker efter ett hälsosammare alternativ till kakor med kaffet. Se dock till att det inte finns tillsatser i jordnötssmöret i form av alltför mycket salt eller socker ifall ni vill ha det riktigt hälsosamt.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *