Återhämtningsdag

Idag är det inte mycket att berätta om i träningsväg. Jag hade planerat att träna alternativt i form av vattenlöpning på kvällen, men beslutade mig i ett plötsligt infall på morgonen att jag för första gången under min jobbkarriär att pröva på att träna på lunchpausen. Det blev en kort länk på ca. 7 km med ett rätt spänt och olydigt ben. Det kändes verkligen att jag kört rätt tufft kvällen innan.

Orsaken till att jag för första gången prövade på träning på lunchpausen var att jag ville pröva på något nytt för att få ny energi till eftermiddagens prövningar på jobbet. Vanligen brukar jag få en rejäl trötthetsattack efter lunchpausen, vilket gör att arbetseffektiviteten inte är den som den borde vara.

Nu tycker jag inte heller att detta försök var speciellt lyckat och jag tror jag återgår till att träna på morgonen även i fortsättningen ifall jag vill träna under andra tidpunkter än på kvällen. Det är inte speciellt lyckat med ett alltför långt uppehåll från jobbet mitt på dagen då det dessutom medför att jag oftast jobbar längre på kvällen.  Ikväll jobbade jag till halv sex vilket gör att man inte hinner göra mycket annat på kvällen. På grund av trötthet beslutade jag mig för att den korta länken fick bli mitt enda pass för dagen.

PicsArt_1360779072905
Efter jobbet hämtade vi sushi

PicsArt_1360779209232
Nya chiafrön anlände äntligen på posten

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *