Nu har nya ASICS MAGIC SPEED 4 lanserats – Här är allt du behöver veta om den nya skomodellen

asics magic speed 4 löparskor

Vilken är ASICS snabbaste löparsko? Det finns flera modeller som tävlar om titeln. En av dessa är ASICS MAGIC SPEED 4 som är en sko som är noggrant utformad för att stödja dina tävlingsambitioner. Den här skon erbjuder inte bara mjukare dämpning utan också förbättrad stabilitet i hela steget, vilket ger en smidigare löpning.

Den nya modellen har flera uppdateringar i förhållande till den tidigare modellen ASICS MAGIC SPEED 3, där bland annat sulan nu är betydligt tjockare och bättre dämpad. Med ett pris på endast 1 979 kronor är detta definitivt en av de mest prisvärda av alla löparskor med kolfiberplatta.

På bilden nedan ser du detta beskrivet mer i detalj:

jämförelse asics magic speed 4 och magic speed 3 löparskor

Förbättrad stabilitet och framdrivning

En viktig egenskap hos ASICS MAGIC SPEED 4 är den skulpterade kolfiberplattan, som syftar till att förbättra stabiliteten och driva foten framåt. Detta resulterar i en mjukare och mer drivande tåavgångsfas, vilket förbättrar din totala löpupplevelse.

Den senaste uppdateringen innehåller FF TURBO™-dämpning, ASICS mest lättviktiga och energiska skum, utformad för att ge ett mer energiskt frånskjut under tempolopp och tävlingar. Den här innovativa dämpningen hjälper dig att bibehålla fart och prestanda under hela loppet.

Den dubbla mellansulans sammansättning av FF BLAST™ Plus och FF BLAST™ Turbo skapar en turboladdad löpupplevelse. Den här kombinationen ger överlägsen energiåtergivning och respons, vilket gör varje steg mer kraftfullt.

nya Asic magic speed 4 löparskor

Framdrivningsteknik i kolfiber

MAGIC SPEED 4 är samtidigt en av märkets främsta modell bland löparskor med kolfiberplatta. Den heltäckande kolfiberplattan, strategiskt placerad mellan de två lagren i mellansulan, ger ultimat framdrivning och stabilitet.

Detta designelement driver dig framåt och förbättrar din snabbhet och effektivitet.

Lätt och andningsbar

asics magic speed 4

Ytterligare en förbättring från tidigare modellen är en konstruerade mesh-överdel på MAGIC SPEED 4 som är otroligt lätt och ger utmärkt andningsförmåga och en bekväm passform. Det lätta Jacquard-materialet i ovandelen är utformat för optimal andningsförmåga och komfort.

Strategiska förstärkningar ger en säker passform som gör att du kan springa utan att bli distraherad.

asics magic speed 4 yttersula

ASICSGRIP™-yttersulan är strategiskt placerad för att ge utmärkt grepp. Detta gummi med högt grepp, nu med en lägre densitet, ger en mjukare löpupplevelse utan att kompromissa med greppet.

Anpassningsbar komfort

En löstagbar innersula gör det möjligt för löpare att använda anpassade inlägg för en personlig passform och ökad komfort. Denna funktion tillgodoser individuella preferenser och förbättrar den övergripande komforten under löprundan.

Konstruerad ovandel i mesh

nya asics magic speed 4 löparskor

Det lätta Jacquard-materialet i ovandelen är utformat för optimal andningsförmåga och komfort. Strategiska förstärkningar ger en säker passform som gör att du kan springa utan att bli distraherad.

ASICS MAGIC SPEED™ 4 är byggd för att höja din tävlingsprestation med sina innovativa funktioner och avancerade teknik. Med denna sko på dina fötter kan du uppleva den perfekta blandningen av stabilitet, framdrivning och komfort i varje steg. En perfekt tävlingssko helt enkelt!

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *