Äntligen veckoslut!

Sällan har ett veckoslut känts mer välförtjänt än just detta. Ännu full fokus på jobbet på måndag och sedan börjar jag redan förflytta mig mentalt mot Barcelona.

Idag påbörjade jag min vana trogen fredagen rätt tidigt. Halv sex hade jag väckning och intog min dagliga gröt med en massa nyttigheter iblandat. Vid halv 7 var jag i simhallen redo att påbörja mitt morgonpass.

PicsArt_1362755466929

Morgonmål med massor av kli, chiafrön, gojibär och  vanliga finska blåbär, lingon och svarta vinbär.

Idag blev det spinning i 45 minuter i form av intervaller. Dessa intervaller drog jag på det sättet att jag cyklade ända tills jag hade pulsen i 90 % av max. Sedan höll jag pulsen på denna nivå i 2 minuter innan jag tog en paus med lugnare cykling i drygt en minut. Jag upprepade proceduren 5 gånger innan jag tog en 5 minuters nedvarvning. Efter detta körde jag ännu styrketräning i 30 minuter.

Den planerade vattenlöpningen fick lämna denna gång eftersom jag fick lite bråttom att hinna till det första företagsbesöket för dagen. Men jag är ändå mycket nöjd med mitt morgonpass idag. Det var ett riktigt bra sätt att väcka kroppen från morgonen och att få in ett högeffektivt pass av alternativ träning.

Nu ska det bli riktigt härligt att slappna av och göra en god middag. Jag tror t.o.m. att jag kan unna mig några öl till maten eftersom jag slimmat mig riktigt ordentligt de senaste månaderna och redan ligger rätt nära min målvikt. Det verkar inte som att jag har några större problem att gå ner i sk. fettvikt även när jag äter skräpmat flera gånger i veckan. Målet är dock att på allvar påbörja min hälsokur inför Stockholm Marathon senare i år.

PicsArt_1362755294651
Morgonmålet serverat

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *