Adidas lanserar innovativa SWITCH FWD – En löparsko som revolutionerar branschen

adidas switch fwd löparskor
Den nya framåtriktade tekniken ger en sömlös löparupplevelse med kraft i varje steg

Sportklädesjätten Adidas tillkännager idag lanseringen av sina nya löparskor SWITCH FWD – ett nytt innovativt kapitel i deras obevekliga engagemang för tekniska framsteg som är skräddarsydda för alla löpare.

Adidas har några av de bästa löparskorna på marknaden både för halvmarathon och maraton, men även för träning finns många modeller av löparskor som är värda att hålla koll på. En av dessa är nya och innovativa SWITCH FWD som nu finns tillgänglig för svenska löpare.

Toppmoderna designelement

adidas switch fwd nya löparskor 2023

SWITCH FWD har toppmoderna designelement, med EVA-mellansulan, skons hjärta, som ett tydligt kännetecken. Mellansulan har noggrant utformade hålrum som böjer sig och sedan studsar tillbaka, vilket effektivt omvandlar användarens vikt till fart framåt.

Detta hjälper idrottare på alla nivåer genom att driva dem längre med varje steg, vilket ger en unik löpupplevelse som drivs av forward-motion-teknik.

adidas switch fwd nya löparskor 2023

Skon har dessutom en mellansula i mjuk EVA-blandning tillsammans med en TPU-platta som ger stabilitet och dämpning genom fram- och mellanfoten under framdrivningsprocessen.

Mili Seiffert, Global Product Manager på Adidas Running, uttrycker sin entusiasm över lanseringen:

“Vi utforskar ständigt innovativa sätt att revolutionera våra designprocesser för att ge verkliga fördelar till våra kunder, oavsett om de är elitidrottare eller vardagslöpare. Det enkelt klingande målet att omvandla vikt till framåtdriv har visat sig vara en utmanande bedrift. Det har tagit flera år av rigorösa tester med idrottare på alla nivåer för att uppnå det vi har idag. Det är en triumf för innovation och ett bevis på vår obevekliga ambition och vårt engagemang för ny teknik för löparskor.”

Continental™-yttersula för extra grepp

adidas switch fwd nya löparskor 2023

SWITCH FWD imponerar ytterligare med en lätt Continental™-yttersula för extra grepp i alla väderförhållanden. En ovandel i lättviktsdesignad mesh med strategiskt placerade fönster på fram- och mellanfoten ger förbättrad andningsförmåga, vilket bidrar till skons övergripande attraktionskraft.

Adidas släpper SWITCH FWD i en slående vit och silverviolett färg med detaljer i klar citron för kvinnor, och en elegant vit och underbar blå färg för män, kompletterad med accenter i klar citron.

adidas switch fwd nya löparskor 2023

SWITCH FWD kostar 140 euro och kommer att finnas tillgängliga globalt via Adidas-appen, online på http://www.adidas.com och i butiker från och med idag den 20 juli 2023.

Adidas fortsätter att omdefiniera vad det innebär att vara en föregångare inom sportklädesindustrin, och med lanseringen av SWITCH FWD understryker företaget sin orubbliga strävan efter framsteg inom löparvärlden.

Läs mer: Bästa Adidas löparskor 2023

Tags from the story
,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *